LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: LEGALITATEA PESCUITULUI SPORTIV DIN ROMÂNIA

Mesaj de Stefan Popescu »

nit_matias scrie:Ce concursuri ati organizat anul trecut?
Cat costa afilierea clubului la federatie?
Cat costa legitimatia ca pescar sportiv?
Ce beneficii ai de pe urma acestei legitimatii?
Iată întrebări pertinente.
1. federația organizează competițiile oficiale ale statului român, atât interne cât și internationale. Încă nu am organizat competiții,întrucât suntem în procedura de autorizare.
2. Afilierea la federație costă 1.000 lei.
3. Costul legitimării este de 15 lei/pescar sportiv la care se adaugă costul vizelor anuale în valoare de 10 lei.
4. Legitimarea dă dreptul participării gratuite la competițiile sportive oficiale (locale, naționale și internaționale, dacă ești selecționat în loturile reprezentative). Precizez că toate costurile de organizare a competițiilor sunt suportate de federație, nu de sportivi, atâta timp cât cluburile dau dovadă de impotență.
Mulțumit?

nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de nit_matias »

Nu ati organizat nici maca un concurs anul trecut, se platesc 2 taxe pentru acelasi lucru, adica plateste si clubul si pescarul dreptul de a participa la respectivele concursuri.

Mult success !
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Stefan Popescu
pescar de competitie

nit_matias scrie:Nu ati organizat nici maca un concurs anul trecut, se platesc 2 taxe pentru acelasi lucru, adica plateste si clubul si pescarul dreptul de a participa la respectivele concursuri.

Mult success !
Pe lângă birurile plătite până acum, aceste cotizații sunt niște glume.
PS Federația nu organizează concursuri, ci competițiile oficiale (campionate nationale, cupa României, etc.) pentru care are drept de proprietate.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Știi ce înseamnă asta?

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Gata am cedat, colegul de mai sus avea dreptate si nu trebuia sa continui sa postez. Aveti dreptate success cu federatia dumneavoastra marca inregistrata OSIM.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Stefan Popescu scrie:PS Federația nu organizează concursuri, ci competițiile oficiale (campionate nationale, cupa României, etc.)
Cate campionate nationale ati organizat?
Vreau un raspuns punctual. In cifre.

P.S.- Daca o iei iar pe aratura si raspunzi cu citate din legi sau razpunzi cu alte intrebari, nu-ti mai raspund.

odsec

Mesaj de odsec »

Gabi au fost organizate doua, si la o etepa ai participat si tu ,la doripesco in 2009 :)

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabisandu scrie:
Stefan Popescu scrie:PS Federația nu organizează concursuri, ci competițiile oficiale (campionate nationale, cupa României, etc.)

P.S.- Daca o iei iar pe aratura si raspunzi cu citate din legi sau razpunzi cu alte intrebari, nu-ti mai raspund.
Gabi,
Știi foarte bine că eu respect legile. Nu vor fi organizate Campionatele Naționale decât după autorizarea federației. Tu, ca membru APCR, ai fost de acord ca Andrei Vlădeanu să atace în justiție constituirea federației? Da sau nu? Așa o să-ți dai seama de ce federația nu este încă autorizată și nu poate să-și intre în drepturi, până nu se finalizează acțiunile în justiție.
Și vor știi și cei interesați cine nu vrea intrarea pescuitului sportiv în legalitate. Pe undeva, meritați ce vă face AGVPSR. Oricum, nici AGVPSR nu mai are mult de trăit. Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

daca nu ma insel ,acum vre-o 3-4 ani s-a organizat de federatie campionatul national individual pe SARULESTI,parca s-au dat si medalii etc....ma interesez acusic
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie:
gabisandu scrie:

Gabi,
Știi foarte bine că eu respect legile. Nu vor fi organizate Campionatele Naționale decât după autorizarea federației. Tu, ca membru APCR, ai fost de acord ca Andrei Vlădeanu să atace în justiție constituirea federației? Da sau nu? Așa o să-ți dai seama de ce federația nu este încă autorizată și nu poate să-și intre în drepturi, până nu se finalizează acțiunile în justiție.
Și vor știi și cei interesați cine nu vrea intrarea pescuitului sportiv în legalitate. Pe undeva, meritați ce vă face AGVPSR. Oricum, nici AGVPSR nu mai are mult de trăit. Odată și odată se vor respecta și în țara asta legile.
Gabi Sandu te-a intrebat ceva, raspunde punctual. Nu raspunde tot printr-o intrebare.
Pescar de rând

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

a iesit Staicu de la Bacau "Campion national"....dar nu am auzit sa fi mers la mondiale(oare de ce?)
si nu mai ziceti ca nu ati organizat concursuri
mai e concursul cu cantec de la doripesco,tot de stationar,unde a trebuit sa va dea in judecata ca sa le dati premiile
si sunt sigur ca mai sunt dar nu-mi aduc aminte acum

un campionat national a organizat sigur (de stationar pe sarulesti cu Staicu campion ,cred ca anul 2009)
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”