atrotube

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

fly
Puncte: 0

atrotube

Mesaj de fly »

imi spune si mie cineva daca atrotube are nevoie de greutate in partea inferioara sau doar se infige in mal?daca doar se infige in mal nu risca sa fie scos de valuri?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

necesita lest de 250g/metru de tub imersat
The second best is the first loser!

fly

Mesaj de fly »

ma poti ajuta mai mult?adica sa imi dai mai multe detalii...

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Kit de 7 tuburi verzi de cate 1m care se pot insurubeaza unul in altul plus un tub flotant portocaliu al carui diametru este mai mic decat al celor verzi.
In functie de adancimea apei formezi un ansamblu din cele verzi astfel incat sa ajungi cu ultimul tub verde pana aproape de nivelul apei si pe care le ancorezi in locul pe care doresti sa-l marchezi.Tubul portocaliu se introduce in ultimul tub verde, tub in care va culisa si se va autoregla pe verticala ..adica daca apa creste se ridica si el sau invers daca scade coboara astfel incat va fi la fel de vizibil.
Nu am folosit asa ceva.
Asa am inteles ca functioneaza.... sper sa nu gresesc. :D
The second best is the first loser!

fly

Mesaj de fly »

am priceput.la chestia cu ancorarea as mai avea o intrebare.pur si simplu leg o greutate de partea inferioara a ultimului tub?adica nu trebuie sa fie ceva stabil,plat,in care sa intre ultimul tub?oricum mersi mult de tot.

florinw

Mesaj de florinw »

fly scrie:am priceput.la chestia cu ancorarea as mai avea o intrebare.pur si simplu leg o greutate de partea inferioara a ultimului tub?adica nu trebuie sa fie ceva stabil,plat,in care sa intre ultimul tub?oricum mersi mult de tot.
exista o greutate "anume " care consta intr-o bila (sau cilindru ) de plumb care se prinde printr-um inel de tub,formind o articulatzie.ansamblul NU trebuie sa fie fix,tocmai acesta fiind rolul athropei de a putea pescui in imediata vecinatate a bojei fara riscul de a se incilci pestele in ea.in cajul in care pestele trece peste boje,boja se culca si snurul aluneca peste tuburi...

mai exista si o "baliza "luminoasa care se poate monta pe ultimul element,care este echipata cu senzoir de lumina si se stinge sau aprinde singura in functzie de lumina de afara.intensitatea luminoasa poate fi reglata,la putere max este vizibila de la peste 500m

Farbe:
blaurotgrüngelb

http://www.angelzentrale-herrieden.de/o ... iment.html

in den Warenkorb

Leuchtboje mit Auftriebsring

Atrospot Leuchtbojen werden zum Markieren oder Ausloten von Angelplätzen verwendet.

-Horizontaler 360° Leuchtkegel, Leuchtintensität durch Fotozelle
-Bei abnehmendem Tageslicht nimmt die Leuchtkraft automatisch progressiv zu.
-Sichtbarkeit bei Nacht bis zu 700m
-Einstellbare Leuchtkraft der Diode
-Batteriestandzeit bei max. Leistung ca. 1 Woche
-Schock und UV-Strahlen sicheres Material
-Absolut wasserdicht durch EPDM-Verschluss
-Gewicht inkl. Batterien 60 gr. (das blaue Modell wiegt ca. 80 gr.)
-Arbeitsbereich von -20°C bis +80°C

Farben:
-gelb
-rot
-grün
-blau (ausgebleit)

42,95 €

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Asta ce smecherie mai e ? E un fel de marker ?

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

exact.o tija din mai multe buc. pe care o lasi la locul dorit de tine (barca si sonarul sunt necesare neaparat)
LIFE IS FISHING!
Imagine

fly

Mesaj de fly »

mersi adrian.aveam deja atropa adica markerii efectiv(cei care lumineaza). :D vream sa imi iau si atrotube si vream sa inteleg exact cum se fixeaza.mersi mult inca o data.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pentru cine vrea sa o vada "pe viu", il astept la magazinul Senzor. Inventiile sunt foarte bune, le-am folosit la Sarulesti....si de la anul o sa le folosim si la Haromfo, in Ungaria.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”