Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Minți ca o gazetă americană. Nu există nici un club înființat în urmă cu zece ani. De fapt de la tine nu am la ce să mă aștept. Și ai dreptate. Nu cred că vei face parte vreodată din federație. N-ai caracter. Și nu o spun eu, o spun prietenii tăi.Vladut Mateianu scrie:@popescu
majoritatea cluburilor avem un trecut comun. cu bune , cu rele, dar ne leaga niste amintiri comune din ultimii 10 ani.....
si exista varianta sa avem si un viitor comun.
din pacate ptr tine, tu nu faci parte nici din trecut si nici din viitorul nostru.....
Ce nevoie ar avea de caracter cu unul ca tine?Stefan Popescu scrie:Minți ca o gazetă americană. Nu există nici un club înființat în urmă cu zece ani. De fapt de la tine nu am la ce să mă aștept. Și ai dreptate. Nu cred că vei face parte vreodată din federație. N-ai caracter. Și nu o spun eu, o spun prietenii tăi.Vladut Mateianu scrie:@popescu
majoritatea cluburilor avem un trecut comun. cu bune , cu rele, dar ne leaga niste amintiri comune din ultimii 10 ani.....
din pacate ptr tine, tu nu faci parte nici din trecut si nici din viitorul nostru.....
Esti doar o amintire... sau un cosmar urat de care peste 2-3 ani nu se va mai sti nimic.....Stefan Popescu scrie:Minți ca o gazetă americană. Nu există nici un club înființat în urmă cu zece ani. De fapt de la tine nu am la ce să mă aștept. Și ai dreptate. Nu cred că vei face parte vreodată din federație. N-ai caracter. Și nu o spun eu, o spun prietenii tăi.Vladut Mateianu scrie:@popescu
Domnule Popescu, eu am pretentia ca am capacitatea de a intelege clar lucrurile, ce nu intelegi dumneata este ca, conform aceluiasi articol aliniatul b), in Romania nu am la ce ma afilia. Si acum ca sa te citez: "Ai inteles?"Stefan Popescu scrie: Te conving eu:
Art. 24
(
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
.................................................................................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Ai înțeles?
Bravo! Asa te vreauVladut Mateianu scrie:Esti doar o amintire... sau un cosmar urat de care peste 2-3 ani nu se va mai sti nimic.....Stefan Popescu scrie:Minți ca o gazetă americană. Nu există nici un club înființat în urmă cu zece ani. De fapt de la tine nu am la ce să mă aștept. Și ai dreptate. Nu cred că vei face parte vreodată din federație. N-ai caracter. Și nu o spun eu, o spun prietenii tăi.Vladut Mateianu scrie:@popescu
Tutusi, ai si un merit : ai reusit sa ne strangi pe toti impotriva ta !Exact ce ai urmarit...
Unde?cornel.s scrie:Fane, ca tot dormi tu cu "pasaje" din lege su` cap. Cum te-a cardit Fata Mihut in instanta![]()
![]()
![]()
?!
In procesul cu LRS-u`.Stefan Popescu scrie:Unde?cornel.s scrie:Fane, ca tot dormi tu cu "pasaje" din lege su` cap. Cum te-a cardit Fata Mihut in instanta![]()
![]()
![]()
?!