The Tackle Box

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
T.Adrian
Puncte: 0

The Tackle Box

Mesaj de T.Adrian »

Salutare!

A comandat cineva de la TheTackleBox.co.uk? Am incercat sa fac o comanda in valoare de 150 lire si transportul ma costa 85 lire...Mi se pare extraordinar de mult...Aveti idee daca se poate alege o varianta mai ieftina de expediere?

Multumesc

kitz

Re: The Tackle Box

Mesaj de kitz »

Salut Adriane!Eu am comandat de la ei de cateva ori ba chiar am si fost la ei la magazin dar mie imi este mult mai usor fiind ca locuiesc in Anglia :D Sa scapi cu mai putini bani la livrare trebuie sa ai pe cineva in Anglia si daca faci o comanda de vreo 250 lire(sper sa nu ma insel) transportul e gratis in UK.Persoana din Anglia iti ia pachetul si ti-l trimite cu curieri romani care percep deobicei 1lira /kg .Eu iti recomand eastlines.co.uk care ia pachetul de la usa expeditorului si il transporta pana la usa destinatarului.Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu...

T.Adrian

Mesaj de T.Adrian »

Salut:) multumesc pentru raspuns.
Am vorbit cu cei de la Eastlines si m-au trimis catre Directuk.co.uk...Am luat legatura cu cei de la directuk.co.uk si mi-au spus ca pot plasa comanda cu adresa lor si imi expediaza coletul dupa ce ajunge la ei. Ce parere ai? O zi buna

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

poti folosi cu incredrere serviciul direct uk. livrarea in tara se face cu urgent curier . eu l-am folosit anul trecut de 3 ori .

kitz

Mesaj de kitz »

eu am trimis cu cei de la eastlines de multe ori si nu am avut probleme deloc cu pachetele si nici cu timpul alocat tranzitului.dupa cum ti-am zis daca ai bani sa faci o comanda peste 250 lire atunci cei de la tackle box trimit pachetul la sediul eastlines gratis si te mai costa doar trimisul in tara.

T.Adrian

Mesaj de T.Adrian »

Am inteles:) Multumesc frumos

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

A cumparat careva pe persoana juridica din Anglia ? Stiti daca TVA-ul se adauga pe factura in momentul in care factureaza catre noi ?
Nume utilizator schimbat din Dani D

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Cam cat ajunge transportul la niste lansete prin directuk.co.uk? A comandat cineva prin ei?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”