gabisandu scrie:Nu stiu de ce ma intrebi pe mine? Habar n-am.Catalin Bujita scrie:Gabi, au inceput inscrierile? Care-s cluburile care participa la CN? Unde ne inscriem si noi?gabisandu scrie:As avea si eu 2 scurte intrebari.
1. Domnule Orhei sunteti de acord ca toate cluburile participante la nationale trebuie sa voteze deciziile legate de CN, exact cum s-a intamplat anul trecut?
Din cate stiu, nu.
Te rog sa ma scuzi daca ma crezi ironic, nu a fost asta intentia ci doar de a face o gluma.
Ai spus "toate cluburile participante la nationale". Din aceasta expresie eu inteleg ca se cunosc care sunt acele cluburi.
Daca aceste cluburi nu se cunosc, atunci nu se pune problema sa fie invitate.
S-a vorbit si e in proces de definitivare formarea diviziilor, dar inca nu e clar care vor fi cele 12 echipe participante la divizia A si cate raman in B, pentru ca nu poti lua in calcul formatul de anul trecut (cel putin teoretic se pot retrage cluburi sau se pot inscrie unele noi, sau, tot teoretic exista posibilitatea ca sa nu fie nici 12 echipe inscrise pentru divizia A).
Ce s-a intamplat la AGVPS a fost o sedinta interna a celebrei subcomisii de crap la care au participat cluburile de pescuit la crap din AGVPS. Personal mi se pare corect asa, ce a iesit de acolo este alta treaba. Ca ne priveste si pe noi, la fel, este alta treaba, sau poate sa nu ne priveasca daca in final alegem sa nu ne inscriem in CN.