Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
...alte pozesamanoske72 scrie:Cateva poze!
In urma unor neintelegeri,toate produsele revin la vanzare. 4 lansete V2,Steve Briggs(Venture),13',3,25 lbs.Fiecare lanseta are husa individuala Trakker,modelul cu compartiment dublu.2600,00 ron-i lansete+huse indiv. 4mulinete Daiwa Windcast QD model Z 5500.Mulinetele au 4 tamburi de rezerva.Tamburii au fir de 0,40 si 0,30.2400,00 ron-i mulinetele+huse neopren la fiecare.radusradu scrie:Am cumparat Rodpodul , mulinetele si avertizorii , sunt toate in stare exceptionala , asa cum le-a descris , cumparati cu incredere .
samanoske72 scrie:In urma unor neintelegeri,toate produsele revin la vanzare. 4 lansete V2,Steve Briggs(Venture),13',3,25 lbs.Fiecare lanseta are husa individuala Trakker,modelul cu compartiment dublu.2600,00 ron-i lansete+huse indiv. 4mulinete Daiwa Windcast QD model Z 5500.Mulinetele au 4 tamburi de rezerva.Tamburii au fir de 0,40 si 0,30.2400,00 ron-i mulinetele+huse neopren la fiecare.radusradu scrie:Am cumparat Rodpodul , mulinetele si avertizorii , sunt toate in stare exceptionala , asa cum le-a descris , cumparati cu incredere .
Rod-pod Tec-nik 95 culoare argintiu-mat,1600,00 ron. 4 senzori+statie(in valigeta originala)Carp-Sounder Efx,1000,00 ron-i. Lansetele si trusa de senzori au 2 sezoane !Mulinetele si rod-podul le am de anul trecut.Toate sant impecabile!Le vand pentru ca vreau sa dau cu cate 3 bete.Nu fac schimburi,nu vand husele fara lansete! Multumesc!
FOARTE CIUDATradusradu scrie:Am cumparat Rodpodul , mulinetele si avertizorii , sunt toate in stare exceptionala , asa cum le-a descris , cumparati cu incredere .