ionut72 scrie:Privacy, Profi si Populara
Privacy - Horgesti
Profi - Ultima frontiera - Periprava
Populara - MV2, Pleasa, Magura
M-ai bagat in... google cu horgesti, Ultima frontiera si Periprava...stai sa ma documentez...

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
ionut72 scrie:Privacy, Profi si Populara
Privacy - Horgesti
Profi - Ultima frontiera - Periprava
Populara - MV2, Pleasa, Magura
Ai idee cat este ziua de pescuit la Periprava ? Si cam cat costa transportul pana acolo ?ionut72 scrie:dumi_id scrie:@ionut72, cred ca primele 2 trebuiau in alta ordine
Sunt de alta parere, e mult mai grea balta de la Periprava decat cea de la Horgesti (care e cu fund plat, fara structuri, fara agataturi, fara platouri etc.). De acord sunt si mai putini pesti la Horgesti, dar pe care n-ai unde sa-i cauti. Nadesti (de obicei masiv) si astepti.
Din pacate si aici cam ai dreptate, eu doar postasem ca o gluma...RSC scrie:Vladut Mateianu scrie:Aici va arde !RSC scrie:Entrance price €12,00 per personLa targurile de la noi intrarea este 10 lei (adica circa 2.3 euro) !
1. In Romania, 10 lei dai, 10 lei face..ca-n afara de produsele SNZ n-ai ce vedea/cumpara...
2. Cluburile de pescuit, magazinele si revistele de specialitate, expozantii ofera invitatii...n-am platit bilet de intrare la o expozitie de pescuit.
3. 12 euro pentru un eveniment de genul asta e super bine fata de cei 13.50 euro cat e intrarea la sardinela2 in romanika...plus ca aici, vorba romanului: "se da ceva": un ac, o bila, o ata, un carmaz...si muuulte vouchere...te scoti si din punctul asta de vedere
![]()
Eu am afirmat doar ca Periprava e o balta profi. Ce legatura are asta cu cat e pretul pe ziua de pescuit sau cat te costa transportul pana acolo?Ai idee cat este ziua de pescuit la Periprava ? Si cam cat costa transportul pana acolo ?
Pana acum, conform spuselor voastre, baltile Profi din Romania sunt Tancabesti si Periprava...Periprava e prohibita, deci Tancabesti ramane singura balta Profi din Romania. Mai aveti alte locatii candidate la acest titlu neoficial?Vladut Mateianu scrie:Pai cam are.... Eu as spune ca datorita acestor aspecte este o balta prohibita nu profi...
Vladut Mateianu scrie:Pai cam are.... Eu as spune ca datorita acestor aspecte este o balta prohibita nu profi...