am nevoie de un SFAT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

florinio2006
Puncte: 0

Re: am nevoie de un SFAT

Mesaj de florinio2006 »

dan24sdd scrie:-D. florinio2006 va multumesc si as fi foarte recunoscator daca ma-ti putea ajuta pentru zona calaras ca acolo am prieteni adica in Oltenita si acolo se duc,daca puteti spunetim ce anume trbuie sa fac unde sa merg....
-D.MeluCatelu puteti cumva sa imi spuneti un nume da un magazin sau mai exact in ce zona dau de el,ca singurul magazin la care cumpar ceva cand am nevoie de cate ceva este al D.Dan M.ca este langa mine
Mă voi interesa pt zona calarasi si te voi anunța ......

dan24sdd

Mesaj de dan24sdd »

Va multumesc pentru ajutor

dan24sdd

Mesaj de dan24sdd »

ce acte imi trebuie pentru acest permis ;si ce tacse trebuie sa platesc si unde si unde le pot depune sau ce asociatie este prin bucuresti unde trebuie sa ma adresez
MULTUMESC

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

dan24sdd scrie:ce acte imi trebuie pentru acest permis ;si ce tacse trebuie sa platesc si unde si unde le pot depune sau ce asociatie este prin bucuresti unde trebuie sa ma adresez
MULTUMESC
APC 21, APS, Lucioperca ( cu cele mai mici preturi ) si mai poti sa search-uiesti cu google. Astea 3 le stiu si e treaba sigura cu ele, da` sa n-ai pretentii prea mari in taxa de asociere.
ANPA-ul a fost 30 de lei, platibili la trezoreria de sector si apoi la ANPA direct. Pentru taxele asociatiilor intra la ei pe site.
Urban culture.

florinio2006

Mesaj de florinio2006 »

Te pot ajuta pt obținerea PG si card ANPA......pt zona calarasi si giurgiu.....aștepta mesaj pe privat dacă te interseaza

dan24sdd

Mesaj de dan24sdd »

ok,multumesc

bradlly

Mesaj de bradlly »

cornel.s scrie:
dan24sdd scrie:ce acte imi trebuie pentru acest permis ;si ce tacse trebuie sa platesc si unde si unde le pot depune sau ce asociatie este prin bucuresti unde trebuie sa ma adresez
MULTUMESC
APC 21, APS, Lucioperca ( cu cele mai mici preturi ) si mai poti sa search-uiesti cu google. Astea 3 le stiu si e treaba sigura cu ele, da` sa n-ai pretentii prea mari in taxa de asociere.
ANPA-ul a fost 30 de lei, platibili la trezoreria de sector si apoi la ANPA direct. Pentru taxele asociatiilor intra la ei pe site.
La APS Bucuresti o sa merg si eu saptamana viitoare pentru mine si inca 3 colegi. Taxele sunt astfel :
- 50 lei taxa carnet membru APS + 5 lei taxa emitere carnet membru
- 30 lei permis ANPA
- PG de pentru Giurgiu si Calarasi - GRATUIT
TOTAL : 85 lei

Acte necesare : o copie dupa C.I./B.I. si o poza tip buletin

* toate aceste detalii le-am primit ca raspuns pe email la o solicitare realizata de mine in urma cu o saptamana.

Stima
APS Bucuresti
Alexandru Brad

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”