PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cezar.ch

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de cezar.ch »

Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Ai vrea tu. Citeste si alte portale de instanta
Nu e rasul tău, Popescule. Eşti TER-MI-NAT şi o ştii prea bine. Poate ai treabă cu balastierele tale !
Adio ! :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

cezar.ch scrie:Iata ca veni si solutia instantei, la dos.13701/300/2012, prin care Popescu cere dizolvarea AGVPS:

Solutie: 1. Admite cererea de suspendare a judecării cauzei, formulată de pârât. 2. În temeiul art. 244 alin. 1 pct. 1 C.pr.civ., suspendă judecarea cauzei până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a dosarului nr. 7224/2/2011. 3. Definitivă, conform art. 377 alin. 1 C.pr.civ. 4. Cu drept de recurs care se poate declara cât timp durează suspendarea cursului judecării procesului, conform art. 2441 C.pr.civ. 5. Prezenta încheiere se va comunica părţilor, în copie, conform art. 303 alin. 2, 86 şi 722 C.pr.civ. 6. Dată în şedinţă publică astăzi, 28.01.2013.

http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AyMTM
*

Suspendarea va dura pana la solutionarea carui dosar, Popescule ?
Desigur, a celui care are ca obiect anularea avizului prealabil (in lipsa caruia Federatia de carton este nula absolut !) - dosarului nr. 7224/2/2011, cu termen de judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie in data de 7 noiembrie 2013 !

Adica a recursului pe care l-ai facut la anularea avizului prealabil, obtinut ...tu stii cum !

http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

Esti pierdut, Popescule !
Lasa oamenii in pace. Au un campionat national de organizat, si mai presus de toate, un titlu mondial de aparat !
Cezar, mai pe intelesul nostru, ce inseamna asta ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cezar.ch scrie:
Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Ai vrea tu. Citeste si alte portale de instanta
Nu e rasul tău, Popescule. Eşti TER-MI-NAT şi o ştii prea bine. Poate ai treabă cu balastierele tale !
Adio ! :lol: :lol: :lol:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxNTU0Ng**

Care solutie este mai tare, juristule! Aia dată de o instanță de contencios pe obligația de a face sau de o instanță de contencios pentru un document care nu este act administrativ? Părerea mea este că alții sunt terminați, dar din cauza unora ca tine sunt ținuți în viață deși au murit demult!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dan Serban scrie:
Stefan Popescu scrie:Sunteți puțin defazat. Pescuitul este recunoscut ca sport.
Atunci, considera ca toti suntem pescari amatori :wink:
Toți pescarii sportivi sunt sportivi amatori. CIPS reprezintă pescuitul sportiv internațional la nivel de amatori. Nici măcar atâta lucru nu știi? Știi măcar ce înseamnă sportiv profesionist?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Popescule,

Am observat in multitudinea frazelor fara substrat, cu care o tii langa,ca iti place sa faci pe juristul/justitiarul, iar eu necunoscandu-te,am inceput sa te caut. Si uite ce a iesit :

- Te-am cautat printre membrii barourilor, nu esti....
- Te-am cautat prin literatura nationala, nu esti...
- Te-am cautat prin literatura universala, nici aici nu esti...
- Te-am cautat pe la Discovery, nici astia nu te-au promovat....
- Te-am cautat prin randul pescarilor adevarati(nu tentative), te-am gasit cu un concurs jenant.... :oops:
Pe cand cautam eu asa nauc, ce sa vezi :!: :?: :!: , am primit pe e-mail, info de la niste tipi ca-ti place sa bati campii si esti un scamator....Nu trebuie sa-i luam in seama, lumea-i invidioasa si eu nu-i cred... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mai ai de căutat pe YOU TUBE, Facebook, etc.
Concursul ăla jenant a fost cu cele mai mici taxe și cele mai mari premii, chiar dacă s-au plătit mai târziu. Sportivii medaliați la JO din Beijing au fost recompensați după 8 ani.
PS Nu vrei să bătem câmpii împreună? Îți propun câteva subiecte:
muzică clasică, artă, filozofie, literatură universală, educație, SF, ș.a., la alegerea ta. Inclusiv despre pescuit sportiv.
Ultima oară modificat Joi Ian 31, 2013 8:30 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

GAbi, nu ai cautat unde trebuie :D uite unde lucreaza nea Fane si de ce a ramas marcat :

Nebunie la Poiana Mare, balamuc la Ojasca

Afrodita Cicovschi / afrodita.cicovschi@curierulnational.ro / Gabriela Vlasceanu / gabriela.vlasceanu@curierulnational.ro / Adrian Dinu

Transferarea la Sapoca a bolnavilor psihic penali de la Spitalul din Poiana Mare s-a lasat cu scandal. Dupa ce au batut trei jurnalisti, angajatii spitalului l-au sechestrat pe directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica Dolj. Ministerul a anuntat oficial: "Pacientii internati in temeiul art. 114 Cod Penal la Spitalul Poiana Mare sunt transferati astazi, 30 ianuarie a.c., in Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta de la Sapoca (jud. Buzau) ", dar a uitat sa precizeze ca pacientii au fost mutati la o sectie exterioara a spitalului in comuna Ojasca, la 15 kilometri de sediul principal al spitalului. De precizat ca aici sunt saloane fara gratii la ferestre, cu toate ca viitorii pacienti au infractiuni la activ si pot fi periculosi. Astfel, desi autoritatile spuneau ieri ca sunt pregatite sa primeasca bolnavii la Sapoca, practic lucrurile stau altfel. Deranjata ca am indraznit sa intrebam despre conditiile oferite celor 162 de bolnavi psihic, majoritatea lor autori de fapte antisociale, directorul Spitalului Interjudetean de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca, judetul Buzau,
Maria Cristache, aproape ne-a trimis la plimbare sugerandu-ne sa solicitam raspunsuri Ministerului Sanatatii. "Avem locuri si le-am creat toate conditiile", ne-a declarat Cristache, la telefonul portarului, omitand, insa, sa precizeze ca inca se depun dosarele pentru angajarea personalului destinat ingrijirii bolnavilor, cazati in cursul dupa-amiezii de ieri la Sectia Ojasca a Spitalului din Sapoca. In plus, camioane pline ochi de mobilier intrau ieri pe poarta sectiei Ojasca, cu toate ca pacientii mai aveau cateva ore pana la internare...

162 de nebuni penali, facuti pachet la prima ora

Bolnavii psihic din cele patru sectii penale ale Spitalului de Neuropsihiatrie Poiana Mare au fost transferati ieri la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. La 8.00 dimineata, sase autobuze si doua ambulante venite de la Buzau au intrat pe poarta spitalului din Poiana Mare. Formalitatile de imbarcare a bolnavilor au durat aproape trei ore, dupa care convoiul de autobuze, insotite de politisti doljeni si jandarmi de la Buzau a plecat in sunet de sirene si sclipiri de girofare.

Mai multi nebuni decat angajati

Transferarea bolnavilor a fost, in sine, o chestiune destul de simpla. Documentele lor erau deja pregatite, bagajele erau facute, li s-au dat medicamentele pentru intreaga zi si hrana rece pentru drum, au fost sedati, apoi suiti in autobuze. Bolnavii care plecau au fost destul de calmi, au plans putin, dar s-au calmat, la cate sedative primisera.
Aveau mai mult aerul unor oameni care pleaca in excursie cu autocarul. Nu acelasi lucru se putea spune despre cronicii care ramaneau si despre angajatii spitalului, ce au varsat multe lacrimi de despartire. „Mie imi pare rau ca pleaca bolnavii, pentru ca aici aveau conditii foarte bune. Aveau mancare, caldura, ca centrala era noua, da', ce sa facem...“, spunea Ionel Rijnita, electrician in cadrul spitalului. „Ne pare rau ca pleaca“, sustinea asistenta Daniela Toana. „Cum sa nu ne para rau, ca doar i-am crescut si am avut grija de ei ca de copiii nostri“, o completa asistenta Emilia Cosereanu. Parerea de rau a cadrelor medicale se datora si pericolului care le paste de a-si pierde locurile de munca. „Au fost transferati la Sapoca toti bolnavii din sectiile penale, adica 162. In situatia de fata, noi ramanem doar cu cei 275 de bolnavi cronici, in timp ce spitalul are 313 salariati. Luna aceasta vor putea fi platiti toti salariatii, insa de luna viitoare se vor face disponibilizari. Din februarie, din cei 313 salariati vor fi disponibilizati 60“, a anuntat Marcela Ticu, lidera de sindicat din spital.

Transfer nemotivat

Cadrele medicale ale spitalului de psihiatrie sustin ca nu inteleg de ce Ministerul Sanatatii si Ministerul Justitiei a dispus desfiintarea sectiilor de penali de la Poiana Mare. „La noi sunt conditii foarte bune, exista hrana suficienta, am pus termopane, gresie si faianta, dam apa calda si caldura tot timpul. De aceea nu inteleg de ce penalii au fost transferati de la noi. Si pentru ei situatia e grea. Peste 50 dintre ei erau doljeni si inchipuiti-va ce inseamna pentru familiile lor sa se duca acum la cateva sute de kilometri sa-i viziteze...“, a declarat Marcela Ticu. Lidera de Sindicat sustine ca masura desfiintarii sectiilor de penali de la Poiana Mare nu are nici o explicatie: „Comisia Europeana pentru Prevenirea Torturii a cerut in 1999 inchiderea spitalului. De atunci, insa, situatia s-a schimbat foarte mult la noi. Mai mult, Ministerul Sanatatii a infiintat in 2001 inca o sectie de penali, pentru ca in 2003 sa se hotarasca inchiderea spitalului. Culmea este ca, in 2004, Amnesty International a facut un raport favorabil spitalului.
Nici directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare nu pare sa inteleaga motivatia inchiderii sectiilor de penali: „Acest transfer nu s-a motivat in nici un fel, mai ales ca ultima comisie de control de la minister nu ne-a adus nici o acuzatie. Doar din auzite am inteles ca Uniunea Europeana ar fi cerut asta“.
Unele dintre cadrele medicale ale Spitalului de la Poiana Mare s-au comportat „ca la nebuni“ cu reprezentantii mass-media sositi la fata locului. Nu mai putin de trei jurnalisti - cameramanii televiziunilor Antena 1 (George Nita), Pro TV (Cosmin Gagiu) si TVR Craiova (Cristi Rosu) - au fost pur si simplu snopiti in bataie de cativa ingrijitori, suparati ca ziaristii incearca sa surprinda imagini din curtea spitalului. Daca Nita si Gagiu s-au ales cu cativa pumni, Cristi Rosu a fost la un pas de a-i fi distrusa camera de luat vederi. A salvat camera, dar i-au fost sparti ochelarii, in urma loviturilor de pumni si picioare primite inclusiv in figura din partea ingrijitorilor. Apoi, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, tot ingrijitorii faceau pe victimele.
Agresiunea s-a petrecut la cativa pasi de politistii si jandarmii care se aflau in fata Spitalului Poiana Mare. Fortele de ordine n-au putut interveni, insa, pentru ca directorul spitalului, dr. Viorel Oprescu, le interzisese sa puna piciorul in curte. Cerandu-i-se un punct de vedere cu privire la agresiunile la care s-au dedat subalternii sai, directorul Oprescu a incercat s-o dreaga: „Daca s-a intamplat, imi cer scuze! Voi analiza situatia si voi lua masuri“.

Director sechestrat cu tot cu ambulanta

La transferarea bolnavilor de la Poiana Mare a luat parte si directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, dr. Stefan Popescu. Dupa plecarea bolnavilor penali, cadrele medicale ale spitalului, temandu-se ca-si vor pierde locurile de munca, au luat cu asalt biroul directorului Oprescu pentru a cere explicatii cu privire la soarta lor. Au nimerit exact in momentul in care dr. Stefan Popescu pleca catre Craiova. Angajatii spitalului au facut un zid viu in fata ambulantei cu care venise directorul Popescu. Pentru ca nu putea trece peste ei, soferul directorului DSP a dat inapoi si a luat-o spre iesire pe alt drum. N-a avut noroc, pentru ca salariatii spitalului au inchis portile, nepermitandu-i directorului adjunct al DSP Dolj sa iasa.
Au urmat minute intregi de parlamentari si negocieri, ocazie cu care Stefan Popescu a promis ca va gasi solutii pentru „umplerea“ spitalului, care are acum 500 de paturi, dar sufera de lipsa de pacienti. Directorul spitalului i-a sarit in ajutor lui Stefan Popescu, venind cu cateva propuneri de crestere a numarului de pacienti.
„Incercam sa rezolvam cumva cu salariatii, pentru a nu-i da afara. Sa vedem... Incercam sa-i internam pe bolnavii psihic care nu-si iau tratamentul“, a venit cu ideea directorul Viorel Oprescu. Dupa mai bine de un sfert de ora de discutii, directorului DSP i s-a permis sa plece.

La Sapoca, totul e pregatit, dar se cara mobila si se fac angajari

Zi agitata pentru comuna buzoiana "Sapoca". Spitalul Interjudetean de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca, judetul Buzau, urma sa primeasca, in cursul dupa-amiezii de ieri peste 160 de bolnavi psihic care au savarsit fapte antisociale.
Agitatie in fata spitalului, dar si inauntru. O femeie, despre care ni se spune ca este "director ingrijitor" al spitalului iese si da ordine scurte, adresandu-se portarului si personalului aflat in curte. "Bolnavii n-au voie sa se perinde prin preajma portii. Sa nu mai vad pe nimeni aici, iar jurnalistii sa fie poftiti in sala de asteptare (un fel de patratel de maximum 8-9 metri patrati - n.n.) pana va vorbi doamna directoare cu ei. Avem si noi niste reguli aici", s-a ratoit directoarea Maria Barbu la portar.
Schimband tonul pentru a obtine oarecare intelegere din partea noastra, Maria Barbu ni s-a adresat chiar cu blandete: "Va rugam sa intelegeti. N-avem nimic cu presa, dar trebuie sa respectam legea", a incheiat ea conducandu-ne in afara spitalului.
Am plecat. Drumul spre Ojasca, unde stiam ca vor ajunge cei 162 de bolnavi de la Spitalul Poiana Mare, insemna numai 15 kilometri. Drum linistit printre case fatoase amestecate cu altele micute din chirpici. Pana in apropierea Sectiei Ojasca era aproape pustiu, doar acolo ne-a atras atentia ceva agitatie: bolnavii, cei internati de mult in Ojasca, erau transportati printr-un pasaj subteran pe sub Soseaua Buzaului, din pavilioanele situate pe partea stanga a soselei in cele din dreapta.
Sectia de psihiatrie Ojasca este formata din mai multe cladiri situate pe stanga si pe dreapta Soselei Buzaului. Cele din stanga sunt cu etaj si amplasate pe un deal la aproximativ 150 de metri de intrarea principala - in spatele lor fiind doar padure, iar cele din dreapta cu un nivel, in spatele lor fiind linia de cale ferata. Corpurile de cladire sunt pe alocuri imprejmuite cu gard, fara sarma ghimpata sau alte masuri de siguranta, si numai cateva geamuri sunt prevazute cu grilaje.
Bolnavii insotiti de ingrijitori care mai mult ii sustineau decat ii conduceau, coborau scarile, traversau pasajul de sub sosea si urcau treptele din partea dreapta pentru a ajunge la cladirile cu un nivel. Sectia nu are conducere, dupa cum ne-a spus portarul, aceasta aflandu-se sub directa coordonare a directorului de la Sapoca.
"Mai mult nu stiu", a mai spus el scuzandu-se, ca si ceilalti angajati ai sectiei, ca de-abia s-au angajat". Barbatul n-a vrut sa ne spuna nimic nici despre capacitatea spitalului si nici despre tractorul care tocmai intrase pe poarta, transportand de la Sapoca scaune, mese, dulapuri, paturi si probabil lenjerie sau saltele. Tacerea impusa de directorul general a dat rezultate...

Satenii din Ojasca vorbesc

"Am auzit ca or sa vina 150 - 160 de oameni cu Codu Penal (bolnavi psihic care au savarsit fapte antisociale - n.n.) de la Poiana Mare. Cred ca or sa-i bage acolo sus", ne-a spus o femeie din sat, sustinand ca lumea spune ca s-au facut modernizari de cand a venit directoarea noua la Sapoca - "septembrie sau octombrie anul trecut".
Precizand ca stie bine ce spune pentru ca e acolo de mai bine de 15 ani, femeia ne-a convins ca nu se teme. "Sunt cuminti cei internati aici pentru ca iau medicamente. Chiar daca scapa vreunul nu ajunge departe ca-l prind. Oamenii care-l vad ii anunta pe cei de la sectie si-l prind repede. Chiar daca scapa in padurea din spate tot n-are unde sa se duca", a zis ea.
In ceea ce priveste conditiile din Sectia Ojosca, sateanca sustine ca a auzit bolnavi spunand ca-i plimba "instructorii", "un fel de paznici care se tin tot timpul dupa ei".
"Se spune ca numai in partea stanga (cladirile cu un etaj - n.n.) sunt aproape o suta de locuri si ca s-au pus termopane si baterii noi la chiuvete. Undeva in dreapta, la cativa kilometri distanta. exista o ferma de porci si oi. Angajatii spun ca se gospodaresc singuri", ne-a spus ea.
Cale-ntoarsa la Sapoca, unde speram ca directoarea sa fi venit "de la sedinta cu prefectul".
Reusim s-o contactam telefonic, de la aparatul din cabina portarului, si-i cerem o declaratie privind transportul de pacienti de la Poiana Mare.
Deranjata de indrazneala noastra si de faptul ca i-am cerut detalii despre conditiile de cazare directoarea Spitalului Interjudetean de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca, Maria Cristache, aproape ne-a trimis la plimbare sugerandu-ne sa solicitam raspunsuri Ministerului Sanatatii. "Avem locuri si le-am creat toate conditiile", ne-a declarat Cristache, omitand, insa, sa precizeze ca inca se depun dosarele pentru angajarea personalului destinat ingrijirii bolnavilor de la Sectia Ojasca.
Intr-un tarziu, directorul ne-a spus ca drumul de la Poiana Mare pana la Sapoca dureaza aproximativ 8 - 9 ore si ca acestia ar trebui sa ajunga in jurul orei 16,00 a dupa-amiezii de ieri...

Directorul de ingrijiri: ''Bolnavii sa nu penduleze in pijamale!''

La usa unuia dintre birourile situate in incinta Spitalului stau 30-40 de persoane. Nu sunt oameni care doresc sa se interneze sau sa interneze pe cineva aici. Sunt oameni care vor sa se angajeze la Sectia de Psihiatrie Ojasca , sectie ce apartine de spitalul interjudetean. ''Depunem dosarele, pentru ca au nevoie de personal la Ojasca'', spune una dintre femeile care stau la coada. Pe usa de la intrarea in spital, ''doritorii'' sunt anuntati ca ultima zi de depunere a dosarelor este 31 ianuarie a.c.. Sunt scoase la concursul care va avea loc in perioada 6-14 februarie a.c. posturi de infirmiere, spalatorese, maistri, fochisti.
''Candidatii'' nu stiu sau nu vor sa vorbeasca despre Sectia de la Ojasca. ''Stim doar ca au nevoie de personal. Nu stim foarte bine cand vor fi transferati pacientii de la Poiana Mare'', spune una dintre ''candidate". Prin curtea spitalului, cativa pacienti isi fac plimbarea de dimineata.
Directorul de ingrijiri nu le da voie sa vorbeasca cu nimeni, zicandu-i pe un ton ferm unuia dintre paznici: ''Bolnavii sa nu penduleze in pijamale!''. Un pacient mai curajos nu tine cont de ''ordinul doamnei director de ingrijiri'' si se decide sa vorbeasca. In ciuda faptului ca afara nu este tocmai timp de plimbare, el vine, imbracat in pijama si halat si cu capul acoperit cu o caciula, la poarta spitalului si povesteste: ''Aici ar fi vorba despre o organizatie elvetiana. In urma cu doi-trei ani s-a facut asa frumos la spital. Avem apa calda si caldura tot timpul. Nimeni nu ne spune intre ce ore sa ne spalam. Avem voie sa ne plimbam prin curte. Fata de alte spitale, mancarea este buna si ne primim tratamentul''.
Acelasi pacient, pe un ton calm, ne-a descris si interiorul pavilioanelor: ''Sunt saloane cu sase-noua paturi, dar si rezerve cu trei paturi. In saloanele cu noua paturi stau mai ales bolnavii care au avut probleme in societate, adica au facut fapte antisociale. In rezerve sunt pacientii cu boli psihice nu foarte grave''.

Ce zice ministerul

''Un numar de 162 de bolnavi cu afectiuni psihice, internati in temeiul articolului 114 Cod Penal la Spitalul Poiana Mare au fost transferati, ieri, in Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta de la Sapoca, din judetul Buzau'', preciza, ieri, Ministerul Sanatatii (MS). Din pacate, ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu ''a uitat'' sa spuna ca, de fapt, cei 162 de bolnavi au fost transferati la Sectia de Psihiatrie Ojasca.
Totodata, ministrul Sanatatii nu a amintit nimic despre faptul ca la Sectia de la Ojasca urmeaza sa se faca angajari si ca ieri, se muncea de zor pentru primirea noilor pacienti.
''Transferul bolnavilor este realizat in baza Ordinului ministrului Sanatatii din 22 decembrie 2005.
In noiembrie 2005, in urma unui control efectuat de catre o comisie interministeriala la Spitalul de Psihiatrie de la Poiana Mare, conducerea MS a luat decizia de a transfera pacientii care intra sub incidenta Codului Penal la alte spitale de psihiatrie si masuri de siguranta din tara.
Spitalul de la Poiana Mare iese astfel din circuitul spitalelor de masuri de siguranta. Acesta va ramane totusi o unitate medicala in care vor fi tratati bolnavii cronici cu afectiuni psihice. In prezent, in acest spital sunt internati aproximativ 238 astfel de pacienti'', explica reprezentantii MS.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Fereasca Dumnezeu sa lucrezi in asa mediu contagios :!: :!: :( :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Mai ai de căutat pe YOU TUBE, Facebook, etc.
Concursul ăla jenant a fost cu cele mai mici taxe și cele mai mari premii, chiar dacă s-au plătit mai târziu. Sportivii medaliați la JO din Beijing au fost recompensați după 8 ani.
PS Nu vrei să bătem câmpii împreună? Îți propun câteva subiecte:
muzică clasică, artă, filozofie, literatură universală, educație, SF, ș.a., la alegerea ta. Inclusiv despre pescuit sportiv.
Hai sa te dau putin cu lesa, iti place muzica baroca :?:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu știi tu cu ce se mănâncă muzica preclasică. Când eu ascultam așa ceva, tu te uitai pe țeava de tun.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”