PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie:Nu știi tu cu ce se mănâncă muzica preclasică. Când eu ascultam așa ceva, tu te uitai pe țeava de tun.
Ti-au gresit tratatia :lol:
Pescar de rând

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Nu știi tu cu ce se mănâncă muzica preclasică. Când eu ascultam așa ceva, tu te uitai pe țeava de tun.
Pentru asa un raspuns ti-au trebuit 30' :?: sau in loc de plegomazin ai luat un laxativ si ai patit "rusinea" :?: :!: :lol:. Eu te -am intrebat ceva concret si tu raspunzi in stilul tau de "competenta formala", evaziv si prin omisiune, esti cea mai dulce GASCA.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Vladut Mateianu scrie:
cezar.ch scrie:Iata ca veni si solutia instantei, la dos.13701/300/2012, prin care Popescu cere dizolvarea AGVPS:

Solutie: 1. Admite cererea de suspendare a judecării cauzei, formulată de pârât. 2. În temeiul art. 244 alin. 1 pct. 1 C.pr.civ., suspendă judecarea cauzei până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a dosarului nr. 7224/2/2011. 3. Definitivă, conform art. 377 alin. 1 C.pr.civ. 4. Cu drept de recurs care se poate declara cât timp durează suspendarea cursului judecării procesului, conform art. 2441 C.pr.civ. 5. Prezenta încheiere se va comunica părţilor, în copie, conform art. 303 alin. 2, 86 şi 722 C.pr.civ. 6. Dată în şedinţă publică astăzi, 28.01.2013.

http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... AyMTM
*

Suspendarea va dura pana la solutionarea carui dosar, Popescule ?
Desigur, a celui care are ca obiect anularea avizului prealabil (in lipsa caruia Federatia de carton este nula absolut !) - dosarului nr. 7224/2/2011, cu termen de judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie in data de 7 noiembrie 2013 !

Adica a recursului pe care l-ai facut la anularea avizului prealabil, obtinut ...tu stii cum !

http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

Esti pierdut, Popescule !
Lasa oamenii in pace. Au un campionat national de organizat, si mai presus de toate, un titlu mondial de aparat !
Cezar, mai pe intelesul nostru, ce inseamna asta ? :roll:
Simplu, Vlăduţ, pe înţelesul tuturor.
1. Puţină istorie : Popescu a mai avut o federaţie, sub egida căreia s-a judecat cu AGVPS, cerând dizolvarea acesteia şi preluarea patrimoniului. Este subiectul dos.3096/300/2008, încheiat pe 5.04.2012. Popescu a pierdut pe linie, prin sentinţă definitivă !

2. Concret la întrebarea ta: Popescu nu s-a potolit, a mai înfiinţat o federaţie. De data asta, de cluburi sportive, nu de asociatii, ca prima. Tinta: aceeasi, adica AGVPS.
Deschide un nou proces, prin care cere, din nou, dizolvarea AGVPS. Are dos. 13701/300/2012, la judecatoria sector 2. Pe 28.01.2013, 1 avut prima infatisare, pe fond (este prima faza procesuala). Cauza s-a suspendat, la cererea AGVPS, pana la judecarea altui dosar, anume 7224/2/2011, aflat in ultima faza, la Inalta curte de Casatie si Justitie.
Termen : 27 noiembrie 2011. Este doasul prin care APCRa cerut anularea avizului prealabil, si a castigat pe linie.
De ce este important, inclusiv pentru instanta, solutionarea prealabila a acestui dosar ? Pentru ca obiectul lui este anularea avizului prealabil dat de ANST la constituirea federatiei.
Pe acest proces, Popescu a pierdut, si aici, pe linie, si sunt sanse TOTALE ca sentinta Inaltei Curti (definitiva) sa fie aceeasi, adica in defavoarea lui Popescu. Asta inseamna ca federatia popesciana este desfiintata, iar actele ei nule de drept.
Prin urmare, dosarul 13701/300/2012 se inchide, pentru ca reclamantul este...mort.

Sper ca am fost clar ! Intentionat, am incercat sa nu folosesc prea multi termeni de specialitate. Sigur ca Popescu va sari in sus, dar asta-i purul adevar !

Revin imediat cu fantasmagoria pe care a scris-o Popescu cu mana lui pe forumul pescarilor de rapitori.

Orice alte lamuriri, Vladut...la dispozitie.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Pe forumul de rapitori, popescu scrie sub nickname : Apsalba

Cititi, oameni buni, si inchinati-vă (urmează citat)

apsalba » 31 Ian 2013, 08:08

semlecangheorghe scrie:
Ahaaa...deci acolo e c.i.s.-ul...pitit sub semnul intrebarii...a fi sau a nu fi...

A fi. Acest diferend a fost soluționat prin medierea Președintelui României. Art. 80(2) din Constituția României. Mulțumit?apsalba
veteran

Iata si faimosul art.80(2) din Constitutie :

ARTICOLUL 80
(1) -------
(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.

Oameni buni, ce credeti, popescu asta e sanatos la cap ? Eu cred ca-i zdruncinat rau de tot 1
Ultima oară modificat Joi Ian 31, 2013 10:46 de către cezar.ch, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Popescule, pana te mai lamureste cezar.ch de cum sta treaba, te atentionez ca daca te prind in locuri publice(tribunal) ca umbli neambalsamat pun Sanepidu' pe tine !!
In final, sa termin cu tine iti citez din A.Gide: "Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cezar ch,
Un doctor în drept, ca tine, ar trebui să fie un pic mai profund. Superficialitatea de care dai dovadă este clar că are alte conotații. Dacă erai corect, ai fi observat că în dosarul respectiv ANTS nu a depus întâmpinare și nu a declarat recurs, federația având calitatea de intervenient. Explicația refuzului ANTS de a-și apăra înscrisul ar fi trebuit să-ți ridice niște semne de întrebare, dar se pare că nu te-a interesat. Acum să te lămuresc eu de ce nu mă tem de recurs. ANST a mai avut cauze similare prin care s-au cerut anularea Avizelor de conformitate ale actelor constitutive, toate respinse de Curtea de Apel București, pe motiv că actele respective nu sunt acte administrative prealabile, deci nu sunt de competența curții de contencios administrativ, și le-au respins pe linie, inclusiv ICCJ a respins prin decizii definitive și irevocabile recursurile declarate. Actele respective (din motivarea ICCJ) au fost verificate de instanțele de fond și calea de atac era recursul la instanța de fond, nu atacarea lor pe cale contencioasă. Așa că eu stau liniștit din acest punct de vedere, deciziile instanțelor de fond fiind definitive și irevocabile.
Ai aici documentul de studiu:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjUyNzMw
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjM0MjA3
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

Acum ce mai susții? Precedentele judiciare au calitate în justiție? Poți să dai 2 soluții la aceeași cerere?

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie:Popescule, pana te mai lamureste cezar.ch de cum sta treaba, te atentionez ca daca te prind in locuri publice(tribunal) ca umbli neambalsamat pun Sanepidu' pe tine !!
In final, sa termin cu tine iti citez din A.Gide: "Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula".
Cezar ar trebui întâi să se lămurească pe el și după aia pe alții. Dacă era așa grozav ca jurist, făcea carieră, nu era un amărât de funcționar la stat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu vezi că nu înțelege ce înseamnă medierea între stat și societate?
Aș putea să-ți dau și eu un citat: Și ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie să-ți meargă puțin mintea! Ți se pare că ți s-a blocat pe undeva! :lol: :lol: :lol: :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: Dacă era așa grozav ca jurist, făcea carieră, nu era un amărât de funcționar la stat.
Cat de jegos poti sa fi cacanare. Cum ti se permite sa jignesti asa cand tu esti un mizerabil mincinos care isi ia m*i din toate partile de la toata lumea..stai ca o gaina toata ziua pe forumuri si ti-o iei din toate partile.Cu toate astea ti se permite sa dai p-afara cu dejectii venite din frustrarile acumulate.
Gainar hot mincinos si agramat isi permite sa vorbeasca despre oamenii care muncesc. Mi-e sila de labari ca mizerabilul asta.
Nu v-ati saturat de aiurelile lui?Procese inutile, teapa trasa multor pescari ,o baltoaca de pe feisbuc si injuraturi.

Trafic, trafic da' pana cand?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cezar

Am inteles . :wink: Deci omul nu are nici trecut, nici viitor in lumea noastra. Prezent mai are inca pe acest forum...deocamdata. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

albert,
spre deosebire de alții, eu plătesc salarii la niște angajați. Așa că mai taie frustrări. Îți fac rău la glande! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Ian 31, 2013 11:08 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”