Stefan Popescu scrie:Doctore, lasă poantele. Dacă ești corect până la capăt, răspunde la ce te-am întrebat! Dă dovadă că ești ceea ce te pretinzi!
Fii bărbat și recunoaște că perdanții sunt alții, nu eu.
Autodidactule, daca te referi la dosarul ala la care ai termen in 16.06.2013 (stii tu care, prin care vrei sa obligi fostul ANST sa-ti elibereze C.I.S.-ul), stii bine ca n-ai nici o sansa nici cu ala.
Pricepi ca ANST ti-a anulat avizul prealabil ?
Pricepi ca si APCR a obtinut anularea lui in instanta, iar recursul la Inalta Curte n-are cum schimba solutia, ca n-a intervenit nimic nou in cauza?
Blegule, crezi ca intervine presedintele Romaniei intr-un astfel de dosar ?
Pricepi ca situatia ta este identica cu aceea a "federatiei columbofililor", aflata cu un pas inaintea ta la judecata si desfiintata, prin sentinta definitiva si irevocabila. La tine urmeaza pe 27.11.2013.
Stii ca hotomanul ala de presedinte "cu porumbeii" este in arest preventiv, acuzat de inselaciune si delapidare ? Plus fals, uz de fals si fals intelectual.
Vezi cum subtilizezi iar paginile din registrul de casa, ca la fosta federatie, ca altfel infunzi puscaria, amaratule scolit in Bucuresti.
Vrei sa mai scriu, ca mai am. dar ti le servesc in doze mici, ca sa nu te ineci cu ...obiectul distractiei Mariei Tereza.