Cu pumni, amenintari, tipete, intimidari...nu merge....Vali Vesa scrie:Bravo Ovidius !!!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cu pumni, amenintari, tipete, intimidari...nu merge....Vali Vesa scrie:Bravo Ovidius !!!
Asa rau e Dan ??? De, e "caine"...Alexandru Mihai scrie:Cu pumni, amenintari, tipete, intimidari...nu merge....Vali Vesa scrie:Bravo Ovidius !!!
Vali Vesa scrie:Asa rau e Dan ??? De, e "caine"...Alexandru Mihai scrie:Cu pumni, amenintari, tipete, intimidari...nu merge....Vali Vesa scrie:Bravo Ovidius !!!
GClaudiu scrie:Mihai, vorbeste serios de nea Dan Badarcea, chiar "musca din dusman si doare"?
Alexandru Mihai scrie:GClaudiu scrie:Mihai, vorbeste serios de nea Dan Badarcea, chiar "musca din dusman si doare"?
pff...e un leu...trebuie sa fim atenti cu Domnul Dan .....observi ca am scris '' domnul"...de frica si respect...
Domnul Alexandru,sau Mihai,ca nu stiu care-ti este numele sau prenumeleAlexandru Mihai scrie:GClaudiu scrie:Mihai, vorbeste serios de nea Dan Badarcea, chiar "musca din dusman si doare"?
pff...e un leu...trebuie sa fim atenti cu Domnul Dan .....observi ca am scris '' domnul"...de frica si respect...
Dan Badarcea scrie:Domnul Alexandru,sau Mihai,ca nu stiu care-ti este numele sau prenumeleAlexandru Mihai scrie:GClaudiu scrie:Mihai, vorbeste serios de nea Dan Badarcea, chiar "musca din dusman si doare"?
pff...e un leu...trebuie sa fim atenti cu Domnul Dan .....observi ca am scris '' domnul"...de frica si respect...,usor cu pianul ca te lovesti la tatuaj
tot cu cel mai al dracu respect