STREN ORIGINAL VS SUFIX ULTRA KNOT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

robert048
Puncte: 0

STREN ORIGINAL VS SUFIX ULTRA KNOT

Mesaj de robert048 »

Salut,care dintre cele 2 este superior din punct de vedere al supletii si rezistentei la nod?Eu folosesc si acum sufix dar parca as vrea sa incerc si altceva,asta seara am fost la un magazin si am pus mana si p stren si mi sa parut suplu dar parca se rupe cam repede la nod.As vrea sa mai aud si alte pareri de la cei care le au folosit p amandoua sau sunt cunoscatori in materie .MULTUMESC ANTICIPAT.

robert048

Re: STREN ORIGINAL VS SUFIX ULTRA KNOT

Mesaj de robert048 »

Este vorba de Stren Original Clear Blue,chiar nu stie nimeni nimic despre aceste fire?? :? :? :?

robert048

Mesaj de robert048 »

.......................................... :(

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Sufix ultra knot este probabil cel mai apreciat fir de buget rezonabil de la noi... Sunt sute de topicuri si replay-uri despre el. Stren e un fir mai putin fol pe la noi. Eram si eu interesat de textilele de la acest producator. Incearca sa cauti strict rewiev-uri despre stren poate o sa-ti faci o parere cat de cat...
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stren este un fir excelent, din pacate am luat multe tzepe cu el pe motiv ca era vechi, asa ca am renuntat.....
Acum sunt multe fire noi pe piata, fara un nume cunoscut, dar de multe ori mai rezistente decat cele cunoscute.... IMPORTANT ESTE SA FIE PROASPETE ! :wink:

Ti-as recomanda sa dai o tura pe la Claumar -FFb -Totalfishing si sa verifici personal(manual) rezistenta la rupere a anumitor fire care iti fac cu ochiul... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

danr

Mesaj de danr »

vladut are dreptate, erau vremuri cand unii vindeau stren-uri vechi si au fost probleme
dar asta acum ani
noi insa aducem lunar Stren, putine din fiecare, si nu au cand sa se invecheasca
si din cate stiu suntem cam singurii acum care il mai aducem, de vreun an de zile
la ce magazin ai fost ?
mie personal ambele fire mi s-au parut bune, spune-mi eventual la ce diametru sa rog baietii sa faca un test
eu personal pe dunare folosesc original clear blue, mi se pare unul din cele mai bune fire ever

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

danr scrie:vladut are dreptate, erau vremuri cand unii vindeau stren-uri vechi si au fost probleme
dar asta acum ani
noi insa aducem lunar Stren, putine din fiecare, si nu au cand sa se invecheasca
si din cate stiu suntem cam singurii acum care il mai aducem, de vreun an de zile
la ce magazin ai fost ?
mie personal ambele fire mi s-au parut bune, spune-mi eventual la ce diametru sa rog baietii sa faca un test
eu personal pe dunare folosesc original clear blue, mi se pare unul din cele mai bune fire ever
aduceti si stren hvg la rola mare?
un fir de exceptie care din pacate nu se mai gaseste...
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

danr

Mesaj de danr »

sincer nu am auzit, da-mi un link ceva sa vad
putem aduce stren atat de pe piata europeana cat si de pe cea americana
de fapt chiar pregatim un import de stren din state, este in lucru
insa nu am vazut inca propunerea de modele de la colegii mei, asa ca nu stiu ce sa-ti spun acum

robert048

Mesaj de robert048 »

eu am fost la totalfishing (client fidel)si am tras de stren cu dimensiunea 0,29mm si l am rupt cu mana(am facut o bucla cu nodul 8).sufixul nu il aveau asa ca am tras eu acasa de sufix ultra knot 0,30mm si nu am putut sa il rup,deci...............

robert048

Mesaj de robert048 »

asa daca vreti sa vb de fire mai scumpe incercati ULTIMA POWER CARP XR.personal nu am vazut un fir mai suplu si mai rezistent.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”