Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu am cumparat stren doar de la persoane fizice, intr-adevar cu multi ani in urma ! (chiar si de la mos craciun gabidanr scrie:vladut are dreptate, erau vremuri cand unii vindeau stren-uri vechi si au fost probleme
dar asta acum ani
noi insa aducem lunar Stren, putine din fiecare, si nu au cand sa se invecheasca
si din cate stiu suntem cam singurii acum care il mai aducem, de vreun an de zile
la ce magazin ai fost ?
mie personal ambele fire mi s-au parut bune, spune-mi eventual la ce diametru sa rog baietii sa faca un test
eu personal pe dunare folosesc original clear blue, mi se pare unul din cele mai bune fire ever
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... t104457780danr scrie:sincer nu am auzit, da-mi un link ceva sa vad
putem aduce stren atat de pe piata europeana cat si de pe cea americana
de fapt chiar pregatim un import de stren din state, este in lucru
insa nu am vazut inca propunerea de modele de la colegii mei, asa ca nu stiu ce sa-ti spun acum
Putin of-topic da' informatii d-astea nu pupam desVladut Mateianu scrie: cu p-line m-am linistit...
te astept in magazin sa facem testul, e cel mai binerobert048 scrie:astept si alte pareri si binenteles rezultatul testului cu stren
eu cred ca nu ai facut nodul cum trebuie, este un fir nu bun, foarte bunrobert048 scrie:astept si alte pareri si binenteles rezultatul testului cu stren