despre alcatraz ar trebui sa fiti atenti la distanta mica intre posturi
comparativ cu sert opium (identic cu un model attak), adica un tripod la 200-250 de lei pentru bete de 3,60, opium este sensibil mai generos ca dimensiune intre posturi. eu l-am vazut cu bete sert si mulinete okuma pl pe el. incap la fix. in banii astia sigur gasesti ceva mai potrivit ca alcatraz
nu comentez de materiale si alte dimensiuni, in rest este ok jucaria
Daca cauti varianta veche ceea MAD SLR cu 4 posturi(varianta noua are 3 posturi), nu stiu unde il mai gasesti poate sh sau la o licitatie pe ebay.Cel de 4 posturi il am din 2010 fara probleme din punct de vedere al stabilitati, incap lejer bblc fara sa se atinga distanta dintre posturi 22-23 cm(fata spate).E facut din dur aluminiu si cel mai important lucru nu are nicio o piesa din plastic.Plastic are doar jos la picioare si unde se desfac picioarele sub forma de garnitura.Varianta noua seamana izbitor cu kkarp intrepid numai ca are picioarele mai lungi e din 3 posturi si distanta dintre buz-bari tot de 150 cm.
Dar care ii treaba cu rodpodurile astea reconditionate? Sunt de treaba, te poti baza pe ele? Daca a cumparat cineva de la tata nitu sa ne zica ceva impresii! Multumesc!