lansete fox

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
adrian apetrea
Puncte: 0

lansete fox

Mesaj de adrian apetrea »

foloseste cineva legend de 13' 3,25 lbs?cum se comporta?e ceva de capul ei?unde o pot gasi in ro si la ce pret?
LIFE IS FISHING!
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu mai intreba, tata, pe net cum se comporta nu stiu ce lanseta...du-te si pune mina pe ea, eventual lanseaza si ai sa-ti dai seama singur daca e o.k. sau nu. e atat de greu sa te prinzi ca netul are niste limite ?????
Cornel Serbu
Friends Carp Team

BogdanPopa

Mesaj de BogdanPopa »

Adriane gasesti fox legend la C.....sunt la 4 mil si ceva..5 maxim cred..au actiune progresiva din ce mi s-a spus!Fir intins!
Crap daca nu prind crap:))

mariusangler

Re: lansete fox

Mesaj de mariusangler »

adrian apetrea scrie:foloseste cineva legend de 13' 3,25 lbs?cum se comporta?e ceva de capul ei?unde o pot gasi in ro si la ce pret?
Salut vad ca toti se inghesuie sa te ajute asa ca osa te ajut si eu pentru ca poset si un set de Foxuri.Sfatul meu e sa alegi un alt model de ex. warrior elite pe care daca o sa mergi la magazin osa vezi de ce ti l-am recomandat.Legendurile sint parabolice si nu cred ca au sa iti placa au fost concepute mai mult pentru piata engleza care difera fata de a noastra.gama warrior sint fast-progressive si sint mai potrivite pentru apele si metodele de la noi.Respecte :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”