Moderator: Victoras Petcu
Sunteti bineveniti oricind doriti,fara recomandare !znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?
Trebuie sa fi nebun sa bati 250 km doar ca sa pescuiesti pe MV2 inghesuit ca sardinele la cutie...znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?
Eugene, poti sa pescuiesti in zona pontoanelor daca vrei libertate maxima de miscare ! Sau poti sa te duci pe alta balta, faci clubul Green Lake de ras cu asemenea comentarii si carcoteli.....Vlad Dracu scrie:Trebuie sa fi nebun sa bati 250 km doar ca sa pescuiesti pe MV2 inghesuit ca sardinele la cutie...znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?
Vladut,daca vorbesti despre Eugen Dragnea,NU MAI ESTE MEMBRU AL CLUBULUI GREEN LAKE.Vladut Mateianu scrie:Eugene, poti sa pescuiesti in zona pontoanelor daca vrei libertate maxima de miscare ! Sau poti sa te duci pe alta balta, faci clubul Green Lake de ras cu asemenea comentarii si carcoteli.....Vlad Dracu scrie:Trebuie sa fi nebun sa bati 250 km doar ca sa pescuiesti pe MV2 inghesuit ca sardinele la cutie...znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?
Mai bine il suni direct pe Victorash daca ai sa-i reprosezi ceva despre balta.... si termina cu Vlad Dracu, scrie cu numele tau ca doar esti barbat !