Vand Daiwa Black Widow 3,90m 3,5lbs ca noi - impecabile

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Vand Daiwa Black Widow 3,90m 3,5lbs ca noi - impecabile

Mesaj de osc1or »

6 Buc in stare impecabila, ca noi - 900 lei
4 buc 650 lei
2 buc 350 lei
1 buc 200 lei

0722.939.856 - Florin
Critic echilibrat

darius123

Re: Vand Daiwa Black Widow 3,90m 3,5lbs ca noi - impecabile

Mesaj de darius123 »

Ofer 300 ron/ 3 bucati, cu cat le-ai cumparat acum 2 zile de pe forum .http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 21136.html Cred ca esti multumit, din moment ce iti recuperezi banii investiti pe ele.Mersi

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ai tu dovada de unde le-am cumparat eu?
Iti dau 3 buc la 480 lei
Critic echilibrat

darius123

Mesaj de darius123 »

Nu suntem la politie sa trebuiasca dovezi.Sti si tu bine de unde le-ai cumparat si cu cat, nu inteleg de ce nu recunosti? Eram interesat de lansete la pretul cu cat le-ai cumparat, consider ca mai mult nu merita pentru ce am eu nevoie. Le vroiam ca echipament de rezerva pentru mine si un prieten.Multumesc si spor la vanzare...

b1112foc

Mesaj de b1112foc »

bisnita de 2 lei........urat ce faci!

Stelian76

Mesaj de Stelian76 »

Bisnita putin spus prosteala dar aici nu greseste acest individ, mai degraba moderatorul care in momentul cind depisteaza printre noi asemenea indivizi si nu sint putini si pe acest forum ar trebui delogati definitiv si pe baza ip sa nu mai poata intra sub un alt nume.PS .Si eu era sa ma ard cu acest individ cu cele 4 JRC .Pacat uni chiar muncesc corect pentru bani.

b1112foc

Mesaj de b1112foc »

sunt convins ca moderatorii nu tolereaza asemenea actiuni de bisnita si pacaleala,doar ca nu au vazut inca acest topic!pe forumul cu rapitori userii care fac bisnita sunt exclusi imediat!

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Pai si cu ce va pacaleste omul?
Vinde lansetele sub pretul pietei... daca vreti sa le luati bine daca nu, nu... ...
daca voi sunteti invidiosi ca a cumparat el lansetele la un pret foarte bun asta e alta poveste ... dar de aici pana la a cere unui moderator dreptate cand nu aveti... e drum lung.

E o tara libera in si un bazar la fel de liber... omul poate sa ceara cat vrea pe marfa lui... nimeni nu e obligat sa ii si plateasca acel pret si nu are de ce sa se simta ofensat!

Stelian76

Mesaj de Stelian76 »

Tocmai ca notiunea de liber la noi este sociata cu prosteala .Daia sintem unde sintem si ca tara si ca nivel de trai si ca oameni .Scuze daca am deranjat un alt coleg sau prieten deal lui Florin ma astept sa ii mai sara in ajutor vreo citeva '''''zeci de prieteni care vind ustensile de pescuit''''.Scuze tuturor si nu o sa mai intervin cu nici o remarca .Si inca ceva mai nou se poarta ;;MA RUGAT UN PRIETEN SA II VIND xxxxx ;;

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Stelian76 scrie:Bisnita putin spus prosteala dar aici nu greseste acest individ, mai degraba moderatorul care in momentul cind depisteaza printre noi asemenea indivizi si nu sint putini si pe acest forum ar trebui delogati definitiv si pe baza ip sa nu mai poata intra sub un alt nume.PS .Si eu era sa ma ard cu acest individ cu cele 4 JRC .Pacat uni chiar muncesc corect pentru bani.
Exemplifica te rog cum era sa te arzi cu cele 4 JRC ca nu inteleg :).

P.S. Va rog sa nu mai imi umpleti topicul de aberatii inutile.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”