Carping - Nexgen: 14-5lulupescar scrie:stie cineva cat a fost carping cu nexgen?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Carping - Nexgen: 14-5lulupescar scrie:stie cineva cat a fost carping cu nexgen?
Vasilica Baboieru scrie:poate la anu' facem unul si cu pescari ,asa, doar de distractie ,fara nervi si bataie.
La brutarie, Badarcea la brutarie...oanavictor scrie: a trantit badarcea meciul
.........Vasilica Baboieru scrie:poate la anu' facem unul si cu pescari ,asa, doar de distractie ,fara nervi si bataie.
Inseamna ca anul viitor nu mai vor participa, probabil se cer la K1 !!petre iulian scrie:Vasilica Baboieru scrie:poate la anu' facem unul si cu pescari ,asa, doar de distractie ,fara nervi si bataie.
ps. in ultimele 3 meciuri echipele cu , care am jucat au luat cartonas rosu pt. ca au sarit la bataie
Asta inseamna ca voi jucati urat!petre iulian scrie: ps. in ultimele 3 meciuri echipele cu , care am jucat au luat cartonas rosu pt. ca au sarit la bataie
...............irinel bunica scrie:Asta inseamna ca voi jucati urat!petre iulian scrie: ps. in ultimele 3 meciuri echipele cu , care am jucat au luat cartonas rosu pt. ca au sarit la bataie