Esti pe halucinogene maestre.Stefan Popescu scrie:Nu te obligă nimeni să citești. Chiar ți se pare că puțoii ăștia sunt adevărații pescari din România?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Esti pe halucinogene maestre.Stefan Popescu scrie:Nu te obligă nimeni să citești. Chiar ți se pare că puțoii ăștia sunt adevărații pescari din România?
Cunosc, gabi1, dar e cam greu sa ma consult acum cu el. Poate il consulta popescu, daca-i cazeaza impreuna.gabi1 scrie:Consulta-te cu Sinca Cezar, ala cu Federatia Romana de Sport ColumbofilStefan Popescu scrie:doctore,
un răspuns civilizat ar fi preferabil. Invectivele nu fac cinste nimănui, nici măcar ție.
Ar trebui să știi că un act intrat în circuitul civil nu mai poate fi revocat. De asemenea cf. L.554/2004 prevede că recursul suspendă executarea. Nu ai răspuns ce valoare are o sentință pronunțată de instanță necompetentă material. Restul sunt frustrările tale.![]()
Ah, OK. Mă numesc tot Cezar, de aici confuziagabi1 scrie:![]()
![]()
Eu lui Popescu i-am sugerat sa se consulte cu Sinca.C .
tu ni treci pe la constanta?Stefan Popescu scrie:Moderius,
Va veni o vreme când va fi o onoare pentru acest web site ca federația să fie pomenită pe el. Să reții acest lucru!
Daca schimbi numele magarului in "pasare maiastra" , el tot ca magarul rage, popescule. Nu se transfosrma in ciocarlie !Stefan Popescu scrie:Să trăiți, domnule Cezar! Luați și studiați!
........... SUNT PERMISE LINKURI DOAR CATRE SITEURILE PARTENERE !