Astept sa fiu contrazis

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Astept sa fiu contrazis

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie:Cornele, daca vrei sa te cultivi dormi pe camp! nu trebuie sa citim ce a zis Plesu,corect :lol: ?

cornel.s scrie:Nu gust din aia Roby sa n-o descompletez :D .
Da` acum serios. Ce facem?! Ne culturalizam cu Plesu? Asta nu-i cultura, e agricultura.
Frate am bagat doo "ape calde" pana acum. Platicuta, caras, morunas, scobar si niste sabite cum numai pe Balaton mai vezi. Si fara sa dorm. Alaltaieri noaptea am fost ultima oara. Exact de Plesu aveam io nevoie pa ploaia, vantul, curentul si apa crescuta, de unde mi-am loat cateva kile de plevusca pentru niste cipsuri si supa pentru bors :wink: .
Ultima oară modificat Dum Feb 10, 2013 13:20 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Madalin Dirla scrie:Te apuci tu de scris,problema este alta, cine te va citii :wink: ?????
cornel.s scrie:Mai ne trebuiesc niste discursuri de-ale lu` polonezu ala cu papion de-a fost sef la ICR si s-a termenat povestea. Ma las si de pescuit si m-apuc de scris la revista.
Crezi c-ai fi singuru` sinucigas 8) ?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Da` tocmai ziceam. Niste discursuri de-ale aluia si m-ati pierdut.
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

cornel.s scrie: Frate am bagat doo "ape calde" pana acum. Platicuta, caras, morunas, scobar si niste sabite cum numai pe Balaton mai vezi. Si fara sa dorm. Alaltaieri noaptea am fost ultima oara. Exact de Plesu aveam io nevoie pa ploaia, vantul, curentul si apa crescuta, de unde mi-am loat cateva kile de plevusca pentru niste cipsuri si supa pentru bors :wink: .
Am impresia ca te lauzi un pic :P
Marius Sârbu

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pharaoh scrie:
cornel.s scrie: Frate am bagat doo "ape calde" pana acum. Platicuta, caras, morunas, scobar si niste sabite cum numai pe Balaton mai vezi. Si fara sa dorm. Alaltaieri noaptea am fost ultima oara. Exact de Plesu aveam io nevoie pa ploaia, vantul, curentul si apa crescuta, de unde mi-am loat cateva kile de plevusca pentru niste cipsuri si supa pentru bors :wink: .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:
Nu vere. Am fost saptamana trecuta Marti spre Miercuri si Joi, acuma, plecat pe la 10 seara, sa prindem loc si ca mananca mai bine noaptea, din Bucuresti, exact cand a inceput sa ploua.
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Fain! Bravo!
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si apropos de culturalizare, inca mai exista teatru. Va recomand in Centru Vechi, Teatru de Comedie. Tot saptamana trecuta am fost la " Mostenitoarea ". Cand am vrut sa fug la WC-u a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
Ce credeti ca stiu numai de palinca? Nu tatica!
Urban culture.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

E posibil sa fi gresit forumul :roll: :roll: ???
Si apropos de culturalizare, inca mai exista teatru. Va recomand in Centru Vechi, Teatru de Comedie. Tot saptamana trecuta am fost la " Mostenitoarea ". Cand am vrut sa fug la WC-u a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
Ce credeti ca stiu numai de palinca? Nu tatica!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
...........
A facut vre-o confuzie ...o fi tras de tine sa-i dai la buci, nu sa reciti versuri ! :D :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”