Astept sa fiu contrazis

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Astept sa fiu contrazis

Mesaj de gabi1 »

Madalin Dirla scrie:E posibil sa fi gresit forumul :roll: :roll: ???
Si apropos de culturalizare, inca mai exista teatru. Va recomand in Centru Vechi, Teatru de Comedie. Tot saptamana trecuta am fost la " Mostenitoarea ". Cand am vrut sa fug la WC-u a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
Ce credeti ca stiu numai de palinca? Nu tatica!
In lipsa strazilor cu felinare rosii este bun si teatrul, remuneratie dupa buget mica... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
...........
A facut vre-o confuzie ...o fi tras de tine sa-i dai la buci, nu sa reciti versuri ! :D :lol:
Nu era loc. Nevasta-mea fimiu si fisa actritei erau in primul rand si se uitau la noi. Daca era doar restul publicului nu ziceam nu 8) .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
Madalin Dirla scrie:E posibil sa fi gresit forumul :roll: :roll: ???
Si apropos de culturalizare, inca mai exista teatru. Va recomand in Centru Vechi, Teatru de Comedie. Tot saptamana trecuta am fost la " Mostenitoarea ". Cand am vrut sa fug la WC-u a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: . M-am descurcat pan` la urma, elegant.
Ce credeti ca stiu numai de palinca? Nu tatica!
In lipsa strazilor cu felinare rosii este bun si teatrul, remuneratie dupa buget mica... :lol: :lol:
Ai lasa ca si sa-i citezi dejectiile unuia ca Plesu in public nu face nici macar cat efortul de a lua metroul pana la Unirea, daramite sa visezi la felinarele din Amsterdam. Se da si el rotund. Daca ar fi fost vreo eminenta venea cu tematici despre pescuit, cu idei originale si nu cu scursurile asazisilor oameni de cultura.
Gratis :wink: .
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:
gor965 scrie:
cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: .
Nu era loc. Nevasta-mea fimiu si fisa actritei erau in primul rand si se uitau la noi. Daca era doar restul publicului nu ziceam nu 8) .
:lol: :lol:
Recunosc, RSC-ul m-a inbarligat sa pomenesc de felinare !! :cry:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Pana acum n-am vazut pe unu` care sa combata ideile lui Plesu, ci pe omul Plesu. Tipic romanesc.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
cornel.s scrie:
cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului :cry: .
:lol: :lol:
Recunosc, RSC-ul m-a inbarligat sa pomenesc de felinare !! :cry:
Si Gore :D , nu?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:Pana acum n-am vazut pe unu` care sa combata ideile lui Plesu, ci pe omul Plesu. Tipic romanesc.
Bai exista cafenele academice si alte intruniri, sipozioane organizate de SAR. Nu v-am vazut pe niciunul pe-acolo! Ce va preocupa acum atatea discutii filozofice? E un site de pescuit, dedicat, unde mie mi-e teama sa vorbesc despre plevusca sa nu ma faca vreunul galetar si voi dezvoltati povesti cu Plesu?!
Ok. `am gone.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:
gabi1 scrie: Si Gore :D , nu?!
Nu, George nu face d'astea. :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:
cornel.s scrie:
gabi1 scrie: Si Gore :D , nu?!
Nu, George nu face d'astea. :lol:
:D .
Urban culture.

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

cornel.s scrie:
pharaoh scrie:
cornel.s scrie: Frate am bagat doo "ape calde" pana acum. Platicuta, caras, morunas, scobar si niste sabite cum numai pe Balaton mai vezi. Si fara sa dorm. Alaltaieri noaptea am fost ultima oara. Exact de Plesu aveam io nevoie pa ploaia, vantul, curentul si apa crescuta, de unde mi-am loat cateva kile de plevusca pentru niste cipsuri si supa pentru bors :wink: .
Am impresia ca te lauzi un pic :P
Nu vere. Am fost saptamana trecuta Marti spre Miercuri si Joi, acuma, plecat pe la 10 seara, sa prindem loc si ca mananca mai bine noaptea, din Bucuresti, exact cand a inceput sa ploua.
Nea Cornelus,ai inceput antrenamentele pt concursul de pescuit oblete ?
Baga mare,somnul este la hibernare,nu te cauta in perioada asta :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”