Produse Curatare & Intretinere Barci Gonflabile

Accesorii Auto & Camping
http://www.pro-detailing.ro

Moderator: pushtiulk

Scrie răspuns
Avatar utilizator
pushtiulk
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 178
Membru din: Mar Aug 16, 2011 17:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Produse Curatare & Intretinere Barci Gonflabile

Mesaj de pushtiulk »

In sezonul cald, cel mai mare dusman al barcilor gonflabile este soarele cu ale lui raza UV, ce ataca materialul PVC sau Hypalon din care sunt realizate aceste barci. Acum, va puteti curata si proteja barcile gonflabile cu produsele 303:

303 Fabric / PVC Cleaner - Curatitor General Textil / PVC / Vinilin - 63 RON (950 ml)

Fara a contine chimicale toxice, amoniac, sapun, detergent sau solventi, 303 Fabric / PVC Cleaner - Curatitor General Textil / PVC / Vinilin indeparteaza petele si readuce tesatura intr-o stare ca noua. Formula biodegradabila indeparteaza uleiul, grasimea, murdaria, cafeaua, ceaiul, sucul, vinul, cat si petele lasate de animalele de companie, de pe orice material de interior si de exterior. Exact - tot ceea ce nu este afectat de apa, poate fi curatat in siguranta cu 303 Fabric / PVC Cleaner - Curatitor General Textil / PVC / Vinilin.

Utilizati 303 Fabric / PVC Cleaner - Curatitor General Textil / PVC / Vinilin nediluat pe petele dificile de pe tapiterie, cat si pentru petele de mucegai de pe soft-top-urile masinilor sau a barcilor. Acest produs va indeparta cu succes rugina, mucegaiul, plus alte pete de pe umbrelele de curte, soft-top-uri (textile si vinilin), barci gonflabile, etc.

303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon - 70 RON (473 ml)

303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon este alegerea perfecta daca doriti cea mai buna protectie UV de pe piata. Soft-top-urile din vinilin ale masinilor decapotabile, barcile din PVC sau Hypalon, copertinele din vinilin ale rulotelor, farurile, plasticele interioare si exterioare ale masinilor...acestea sunt doar cateva dintre materialele ce pot beneficia de protectie solara SPF 40.

303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon ofera protectie UV imbatabila, de 40, cea mai buna protectie oferita de catre un produs protector pentru suprafete. Acesta va preveni uscarea, craparea si estomparea, cauzate de expunerea excesiva la soare. 303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon a fost initial conceput pentru aplicatii aerospatiale, dar si pentru masini care sunt expuse un timp indelungat la razele soarelui. Fiind rezistent la patare, 303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon respinge apa si murdaria. Suprafetele tratate necesita mai putina curatare si vor ramane intr-o conditie ca noua, un timp mai indelungat. Reda aspectul original cauciucului, vinilinului, plasticului, acrilului, pvc-ului, cat si fibrei de sticla. 303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon nu este un produs gras, nu contine ulei si nici silicon. Nici un alt produs nu functioneaza mai bine in cazul prevenirii ingalbenirii, intaririi sau a estomparii deformarii plasticului.

Avatar utilizator
pushtiulk
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 178
Membru din: Mar Aug 16, 2011 17:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Produse Curatare & Intretinere Barci Gonflabile

Mesaj de pushtiulk »

O noua categorie in magazinul online: Intretinere Ambarcatiuni

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “PRO DETAILING”