asta daca nu o ciordesc romansii de afara intre timp

Moderator: viorel dulamita
florinw scrie:cezarcezardinu scrie:@florinw
adevarul ca daca pescuiesti pe balti particulare din germani, italia si franta inseamna ca esti foarte bun pescar ! si probabil cult, din moment ce te lauzi ca ai terminat o facultate...
florinele tata, lanseaza tu la 250 de metri mai incolo, ca ai reusit sa ne plictisesti , ca sa nu zic mai mult !
nu vreau sa incep o polemica cu tine cum nu Eu am inceputo nici pe cealalta
unde pescuiesc eu era o replica la ceea ce a "presupus" goldfish iar faptul ca am terminat o facultate era replica celor "2 clase ca trenul facute pe balta"
am afirmat ca pescuiesc la distantze mari si mai tirziu am specificat ca plantez.nu am afirmat nicaieri ca as lansa asa mult,
imi cer scuze participantzilor la topic pt tot "teatru " asta (exceptzie goldfish)dar asa cum se vede a fost (si este in continuare )alimentat de tot felul de postari care nu au avut legatura cu subiectu
nu sint omul care sa ii placa sa jigneasca ,lucru care nu l-am facut niciodata fara sa fiu provocat ,dar nici nu accept jigniri din partea nimanui cu atit mai putzin din partea unuia care se ascunde dupa un nik.
asa cum am mai spus sint adeptul principiului Respecta si esti respectat,si potzi vedea in toate postarile mele ca niciodata nu am inceput o polemica.(
asta nu inseamna ca nu o duc pina la capat)
si lucrurile fiind clarificate itzi doresc toate cele bune
era si timpul.nu ti.as fi scris daca nu te legai din nou de numele meu.florinw scrie:Eu m-am oprit din postari deoarece intotdeauna cel mai destept cedeaza.Referitor la nick name "nu-i treaba magarului de ce beau oile apa". Daca asi posta numele crezi ca ar avea mare importantza sau in mentalitatea ta numele face totul?
Las pe ceilalti sa dialogheze cu domnul INTELECTUAL florinw , deoarece eu sunt doar anul 2 la facultate si n-am cum sa dialoghez cu unul care deja a terminat-o si nu oricum ...................pe vremea lui nea Nicu.
florinw scrie:bai pestiulica auriu.ei fi si tu vreun onanist obosit de viatza de itzi permitzi sa vorbesti asa cu un necunoscut.
atit timp cit te ascunzi dupa un nik esti o fetitza depresiva,care tot promite ca inceteaza da nu se poate tzine de cuvint
chiar asa batrin nu sint,am 38 de ani,virsta pe care daca nu te schimbi in comportament nu stiu daca o sa o ajungi si tu.dar de fapt chiar speri sa nu ajungi asa.
nu mai fa misto de virsta celor de pe forum,aici vei gasi oameni si mai in virsta decit mine,sau virste apropiate care nu sint dispusi sa asculte toate mirlaniile tale.
Da un numar de telefon sau un id de messenger si te contacteaza tata fetiza mea.![]()
cu un singur lucru sint de acord cu tine .nu are rost sa mai plictisim lumea cu discutii inutile.datzi si tu numele papusico si putem discuta noi doi fatza in fatza
andrei vladeanu scrie:asa e!florinw scrie: nu mai fa misto de virsta celor de pe forum,aici vei gasi oameni si mai in virsta decit mine,sau virste apropiate care nu sint dispusi sa asculte toate mirlaniile tale.
exemplu: serbu cornel si tica filimon, batrani ca muntii!!!![]()
![]()
@ [Englezule] tare batrin. te veziflorinw scrie:bai pestiulica auriu.ei fi si tu vreun onanist obosit de viatza de itzi permitzi sa vorbesti asa cu un necunoscut.
atit timp cit te ascunzi dupa un nik esti o fetitza depresiva,care tot promite ca inceteaza da nu se poate tzine de cuvint
chiar asa batrin nu sint,am 38 de ani,virsta pe care daca nu te schimbi in comportament nu stiu daca o sa o ajungi si tu.dar de fapt chiar speri sa nu ajungi asa.
nu mai fa misto de virsta celor de pe forum,aici vei gasi oameni si mai in virsta decit mine,sau virste apropiate care nu sint dispusi sa asculte toate mirlaniile tale.
cu un singur lucru sint de acord cu tine .nu are rost sa mai plictisim lumea cu discutii inutile.datzi si tu numele papusico si putem discuta noi doi fatza in fatza