Fiecare cu planeta si fanteziile lui...Sionut scrie:Nu recunosc tata nimic, doar am felicitat.Cristi Chiritoi scrie:Bravo, ai inceput sa recunosti valoarea.
Cea mai valoare tot DINAMO este![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Fiecare cu planeta si fanteziile lui...Sionut scrie:Nu recunosc tata nimic, doar am felicitat.Cristi Chiritoi scrie:Bravo, ai inceput sa recunosti valoarea.
![]()
Sionut scrie:Nu recunosc tata nimic, doar am felicitat.Cristi Chiritoi scrie:Bravo, ai inceput sa recunosti valoarea.
Respect pentru asta!,....
![]()
Da` aici minti si ai dat-o de garduri. Dinamo n-are cum sa fie ci AV-u`. E marca inregistrata
![]()
Acum lasand gluma la o parte, multumim pentru felicitari, iar din partea mea multa bafta si voua, sa va redescoperiti, regrupati, regasiti, reinventati, whatever. Steaua n-ar fi fost asa performanta daca n-ar fi existat Dinamo, Rapid s.a.Sionut scrie:Vezi, de aia sunt dinamovistii rai . din cauza voastra ca nu puteti
pastra doar felicitarile.
normal ca raman cu fanteziile mele si speranta
unor vremuri mai bune.
succesuri cu Chelsea
le mai astept si ... mai spergabi1 scrie:
Buna asta cu Fanteziile & str.Sperantei (la parter) !!
E urat ce se intampla acolo. Cu pimperneii aia doi in mod sigur n-o sa va reveniti. Sunt prea "pa ban". Ca sa reusesti ceva iti trebuie la "administrare" fie un nebun, fie un cioban, fie un ungur ca Paskany sau alalaltul, dar neaparat un pasional. Borcea era perfect. S-au bagat capusele alea si s-a diluat consiliul de administrare si asa s-a facut loc de-au intrat pimperneii.Sionut scrie:@cornel.s
nu trebuie decat 2 baieti sa-si dea seama
ca au o palarie prea mare pentru capul lor.
Sper sa nu ajungem sa plangem dupa Borcea.
Nu e la fel, e mai bun...cornel.s scrie:[quote="Sionut Insa cum am zis. Sincer, va doresc succes. Fotbalul intern nu e la fel fara Dinamo.