Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de zfcristian »

Insa n-a fost o minune asta si a fost o determinare a jucatorilor stelisti, pot spune ca Steaua a fost mereu norocoasa.
Tu inca esti terminat cu nervii dupa calificarea Stelei, te rog sa te decizi , ori determinare ori noroc ?!!?!?!?
Las-o dracu de frustrare !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Si inca un lucru, in p*l* mea, Romania nu e in nici un caz Steaua! Romania e DINAMO !!! UIIIIIIIIIIIIIII
Care Dinamo gogule ca in afara de scandalul cu actionarii in rest sunteti ZERO BARAT !!!!
Ceva prin Europa si voi ?!?!?
Nu iti e rusine ?!?!?!?!?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:E de respectat calificarea Stelei in fata Ajaxului,

Si inca un lucru, in p*l* mea, Romania nu e in nici un caz Steaua! Romania e DINAMO !!! UIIIIIIIIIIIIIII
Tzuicare, vezi cum iti dai in petec cu p..a :?: :!: treci tata pe la psihiatru sa-ti prescrie sedative sau lauda-te cu ea pe langa casa, aveam pretentii..... :oops: :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

:lol: Tuicar... vin-o si mata cu o sticla de whisky sau vin alb, nu cu tuica, ca face rau la corzile vocale.

@ Cristian, stai linistit, ma bucuram daca se calificau amandou. Ma refeream ca-i norocoasa ea asa in general, adica sa dai peste Ajax in asemenea hal, fara chef de joc... flawless

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

[quote="GClaudiu"]:lol: Tuicar... vin-o si mata cu o sticla de whisky sau vin alb, nu cu tuica, ca face rau la corzile vocale.

Prietene, vezi tu ce bei, cu mine las-o mai subtire , ai inceput sa o dai de gard si nici macar la caterinca nu te pricepi, de restul nu te mai intreb.
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

gabi1 scrie:
GClaudiu scrie::lol: Tuicar... vin-o si mata cu o sticla de whisky sau vin alb, nu cu tuica, ca face rau la corzile vocale.

Prietene, vezi tu ce bei, cu mine las-o mai subtire , ai inceput sa o dai de gard si nici macar la caterinca nu te pricepi, de restul nu te mai intreb.

Asa ma gandeam si eu, se ia cineva de steaua, sariti cu toti, nici daca zici ceva de bine de steaua, nu-i a buna.. offf

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

GClaudiu scrie:Asa ma gandeam si eu, se ia cineva de steaua, sariti cu toti, nici daca zici ceva de bine de steaua, nu-i a buna.. offf
N-ai inteles...nu prea aveti ce discuta. Cand veti face si voi asemenea performante, va puteti baga in seama. Lasati-ne pe noi cu rezultatele noastre si voi apucati-va de munca...ca sunteti departe si aveti ani-lumina de recuperat :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:
gabi1 scrie:
GClaudiu scrie::lol: Tuicar... vin-o si mata cu o sticla de whisky sau vin alb, nu cu tuica, ca face rau la corzile vocale.

Asa ma gandeam si eu, se ia cineva de steaua, sariti cu toti, nici daca zici ceva de bine de steaua, nu-i a buna.. offf
Bai baiatule, nu mai muta bobul, ti-am spus sa termini cu p..a, daca ai tulburari de comportament te priveste, cu p..a arde-o prin casa cu cine iti permite !! INTELEGI :?: :!:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Sunteti unul din baietii care au spus ca Romania e Steaua? Daca DA, inseamna ca dumneavoastra trebuie sa va faceti un control ;)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:Sunteti unul din baietii care au spus ca Romania e Steaua? Daca DA, inseamna ca dumneavoastra trebuie sa va faceti un control ;)
Cred ca ai o bubita netratata, iti pot recomanda un dermatolog bun daca nu-ti trece pe cale naturala.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Poate unii dintre voi nu au inteles.
Noi DINAMOVISTII!!!!,sau cel putin eu,i-am felicitat pe baietii aia de au
jucat aseara in teren,nu pe unii care scriu pe aici :D
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”