probleme senzori nash siren rs1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

odoctee
Moderator
Puncte: 0

Re: probleme senzori nash siren rs1

Mesaj de odoctee »

Osiris scrie:Tocmai de aceea exista Delkim....... si restul. :lol: :lol: :lol:
crezi ca cei de la delkim nu au bubele lor?
vara trecuta, am pus fir nou-nout kryston krystonite de 0,25 pe 2 mulinete si dupa primul lanseu soldat cu trasaturi la ambele ambii avertizori (delkim ev) nu au semnalizat trasatura.
abia dupa ce firul s-a udat si si-a facut rodajul senzorii au detectat trasatura.
nu stiu, poate e un caz izolat insa s-a intamplat...
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

pusok cosmin alin

Mesaj de pusok cosmin alin »

eu am cumparat din primu lot si nu am avut probleme cu ei in schimb un prieten a avut probleme cu rotita sa dilatat de la caldura,el ia cumparat dupa un an dupa ce iam luat eu

bigstar

Mesaj de bigstar »

Sakal scrie:daca vreti sa va cumparati nash sirena sa tineti cont de urmatoarele

1.evitati pescuitul pe caldura!
2.evitati locurile fara umbra!
3.sa nu va uitati lubrifiantul acasa !
4.nu manevrati firul de pescuit cu mainile unse de lapte de porumb
5.etc
Fir Intins ! :lol: :lol: :lol:

ps

Fox RX for life :wink:
le am de vreo 10 ani fara nici o problema

Auzi si la asta

ba prietene tu vorbesti aici de nash sau de stifturi din obor ?
dupa spusele tale mai bine le tine in casa sub pat
omu asta are nevoie de sfaturi nu de mishtorui de arad

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

bigstar scrie: ba prietene tu vorbesti aici de nash ........are nevoie de sfaturi nu de mishtorui....
Mie mi se pare misto ca la senozrii astia de la Nah, indestructibili si scumpi cu spume, sa ai asemena probleme. Nush ce te-ai basicat asa.Ce sfaturi poti sa-i dai?
Sa fiu on-topic... ATT rulz. Mai pe romaneste vinde dovlecii aia de la Nash si ia-ti altceva.Fara misto :lol:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

mariuspescar scrie:Mi s-a intamplat mie.Eram la un concurs.Pe tot timpul concursului i-am udat cu apa, ca sa mearga.Cand am ajuns acasa am cumparat un spry de lubrefiere(gasesti in magazine,are atasat o teava de plastic ).Am dat pe rola si de atunci nu am mai avut probleme.
Si eu m-am speriat, dar am rezolvat problema.E bine ca la inceperea sezonului sa-i ungi,si nu o sa mai ai astfel de probleme.In rest sunt niste senzori extraordinari de buni.
Nu inteleg, cum sunt “extraordinari de buni“ daca nu functioneaza? Din ce citesc aici par a fi niste mari mizerii

Osiris

Mesaj de Osiris »

Osiris scrie:Tocmai de aceea exista Delkim....... si restul. :lol: :lol: :lol:

Prietenii stiu de ce.

:mrgreen:

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

nu ar fii mai simplu sa raspunda doar cei ce detzin si sa nu vorbim din auzite?Si tot vad ca sunt scumpi normal doar traim in Romania unde trebuie sa muncesti 3 luni pentru un set fara sa mananci in Anglia unde au fost proiectatzi se cumpara cu o sapt de munca ce vina au ei ca noi muncim pe 200euro si vrem sa ne dam mari pe balta cu super scule .Si ar fii mai bine sa nu mai comparam Nash cu Europa .Nash=garantie fiabilitate .

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

lucian_dj scrie:nu ar fii mai simplu sa raspunda doar cei ce detzin si sa nu vorbim din auzite?Si tot vad ca sunt scumpi normal doar traim in Romania unde trebuie sa muncesti 3 luni pentru un set fara sa mananci in Anglia unde au fost proiectatzi se cumpara cu o sapt de munca ce vina au ei ca noi muncim pe 200euro si vrem sa ne dam mari pe balta cu super scule .Si ar fii mai bine sa nu mai comparam Nash cu Europa .Nash=garantie fiabilitate .
BIG LIKE
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Saky

Mesaj de Saky »

bigstar scrie:
Sakal scrie:daca vreti sa va cumparati nash sirena sa tineti cont de urmatoarele

1.evitati pescuitul pe caldura!
2.evitati locurile fara umbra!
3.sa nu va uitati lubrifiantul acasa !
4.nu manevrati firul de pescuit cu mainile unse de lapte de porumb
5.etc
Fir Intins ! :lol: :lol: :lol:

ps

Fox RX for life :wink:
le am de vreo 10 ani fara nici o problema

Auzi si la asta

ba prietene tu vorbesti aici de nash sau de stifturi din obor ?
dupa spusele tale mai bine le tine in casa sub pat
omu asta are nevoie de sfaturi nu de mishtorui de arad
BA prietene de cand ti se pare ca santem prieteni ? :mrgreen:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

In interiorul cutiei de la Nash Siren RS1 e o hartie mica pe care scrie ceva de genul << 2 years "No Fuss" Warant>> adica mai pe romaneste, dupa ce i-ai cumparat si i-ai folosit doar la pescuit nu la sapat dupa rame :lol: ai 2 ani in care te bucuri de privilegiul de a ti se repara/schimba produsul direct de Nash Tackle UK. Tot ce ai de facut e sa pui bonul de casa alaturi de hartiile alea cu garantia si sa i le pui in brate magazinului de la care ti le-ai cumparat. Restul e treaba magazinului! Daca si alte companii fac acelasi lucru pentru clientii ei nu pot decat sa le felicit si diversitatea de branduri pe piata nu poate fi decat o chestiune benefica. Cum ar fi lumea daca nu ar exista BMW ca un chimpe in coasta pentru Mercedes? :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”