Ma dezamagesticornel.s scrie:Nu gust din aia Roby sa n-o descompletez.
Da` acum serios. Ce facem?! Ne culturalizam cu Plesu? Asta nu-i cultura, e agricultura.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ma dezamagesticornel.s scrie:Nu gust din aia Roby sa n-o descompletez.
Da` acum serios. Ce facem?! Ne culturalizam cu Plesu? Asta nu-i cultura, e agricultura.
Gresit George, nu la buci, ci niste limbi.gor965 scrie:A facut vre-o confuzie ...o fi tras de tine sa-i dai la buci, nu sa reciti versuri !cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului. M-am descurcat pan` la urma, elegant.
...........![]()
Dorule, cunilingusul nu e banc tata, e arta, intreaba pe Beatrice daca nu ma crezi !!doru_croc scrie:Gresit George, nu la buci, ci niste limbi.gor965 scrie:A facut vre-o confuzie ...o fi tras de tine sa-i dai la buci, nu sa reciti versuri !cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului. M-am descurcat pan` la urma, elegant.
...........![]()
S-a zapacit Cornel in iarna asta. O fi din cauza poluarii????
`ai zi ca nu ti-e ciuda! restu`-ti spun la cafeadoru_croc scrie:Gresit George, nu la buci, ci niste limbi.gor965 scrie:A facut vre-o confuzie ...o fi tras de tine sa-i dai la buci, nu sa reciti versuri !cornel.s scrie:....... a pus mana actrita pe mine si m-a tras pe scena sa joc rolul amantului. M-am descurcat pan` la urma, elegant.
...........![]()
S-a zapacit Cornel in iarna asta. O fi din cauza poluarii????
Nu-mi zice ca-ti place si tie Plesu?!doru_croc scrie:Ma dezamagesticornel.s scrie:Nu gust din aia Roby sa n-o descompletez.
N-avea tu grija. Ma descurc.CimpoeruM scrie:
Nea Cornelus,ai inceput antrenamentele pt concursul de pescuit oblete ?
Baga mare,somnul este la hibernare,nu te cauta in perioada asta![]()
![]()
![]()
Ba dacornel.s scrie:Nu-mi zice ca-ti place si tie Plesu?!doru_croc scrie:Ma dezamagesticornel.s scrie:Nu gust din aia Roby sa n-o descompletez.
Cine este Marga?, Aha, nenea ala cu caloriferul. Mare om....cornel.s scrie:I-auzi cum il face Marga! Un frustrat in fata istoriei, sluga unei curti careia i se va darama gardul, apoi sura, apoi acoperisu si-n final peretii. Ofi?! N-o fi?!
E cat tine, da` mai gras. Cred ca are vreo 30 de kile in plusdoru_croc scrie:Cine este Marga?, Aha, nenea ala cu caloriferul. Mare om....cornel.s scrie:I-auzi cum il face Marga! Un frustrat in fata istoriei, sluga unei curti careia i se va darama gardul, apoi sura, apoi acoperisu si-n final peretii. Ofi?! N-o fi?!