Azi - Rapid - Dinamo - Ora 20:30

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Azi - Rapid - Dinamo - Ora 20:30

Mesaj de gor965 »

Costel Jambu scrie:Asta e meci, ce va sa vina? De unde sunt echipele astea doua, de se anunta mare derby? Se bat orbii cu chiorii ,in seara asta...
Fotza STEAUA!
Chiorii si orbii astia, uneori va dau cu fotbalul in cap ! :wink: ...asa ca hai sa ne vedem lungul nasului !

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Sa-l intelegem, e din Bacau, de cand s-a lasat Sechelariu de fotbal, nu prea se intelge fotbalul in zona. (Dumnezeu sa-l odihneasca pe Seche). Si oricum .... astia cand o iau pe ulei, fac urat

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Imi vine sa vomit de ce nervi am. Ce saracie de antrenor Rada in frunte cu toata echipa.
Un gol daca dadea luam si eu 11 mil. :oops: :oops:
Putea sa manance bataie cu 15-1 dar sa dea golul ala.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

ai avut ghinion arsinele, la ce haotic s-a jucat, puteau marca si rapidistii.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Dan M scrie:ai avut ghinion arsinele, la ce haotic s-a jucat, puteau marca si rapidistii.
Ba esti nebun.
Am avut pe bilet ca bate Inter la Catania.
A avut Catania 2-0 la pauza si a batut Inter cu 3-2 iar babalaii astia nu au putut sa de 1 gol sa moara gibilan.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

arsinel scrie:
Dan M scrie:ai avut ghinion arsinele, la ce haotic s-a jucat, puteau marca si rapidistii.
Ba esti nebun.
Am avut pe bilet ca bate Inter la Catania.
A avut Catania 2-0 la pauza si a batut Inter cu 3-2 iar babalaii astia nu au putut sa de 1 gol sa moara gibilan.

Arsinele, tata, daca iti insir biletele mele (care imi aduc aminte).

Dinamo - CFR Cluj 0-1 (ambele marcheaza, luam 150lei). -> in luna aia cu Dinamo - Cfr 0-1, am pierdut in total din cauza la un gol 1800lei, pe bilete diverse.
Borussia Monclebach - Marseille 2-0 (peste 2.5, 150lei)
Real - Valladolit 2-0 in min 18 (peste 2.5, 205lei).
Olanda - Italia 1-1 (peste 2.5, 800lei)

.... + multe altele, care nu imi aduc aminte

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Un meci intre doua echipe de mijloc, cu 10.000 de oameni in tribune, era asa de important de a fi subiectul unui topic pe Crapmania ??? Ne facem de ras cu astfel de subiecte :mrgreen:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cristi Chiritoi scrie:Un meci intre doua echipe de mijloc, cu 10.000 de oameni in tribune, era asa de important de a fi subiectul unui topic pe Crapmania ??? Ne facem de ras cu astfel de subiecte :mrgreen:
E socant sa constati ca inca mai sunt pasionati de fotbal care nu-i dau limbi in kur lui Becali...este ?! 8) :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

gor965 scrie:
Cristi Chiritoi scrie:Un meci intre doua echipe de mijloc, cu 10.000 de oameni in tribune, era asa de important de a fi subiectul unui topic pe Crapmania ??? Ne facem de ras cu astfel de subiecte :mrgreen:
E socant sa constati ca inca mai sunt pasionati de fotbal care nu-i dau limbi in kur lui Becali...este ?! 8) :lol:
fiecare cu parerea si placerea lui. asta faci cu negoita sau borcea !?... si raspunsul tau e mai mult decat plictisitor si repetitiv, aici e un forum serios pe care vad ca se mai discuta si bazaconii... a venit primavara, haideti la pescuit !

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sunt RAAPIDIST de o viata m-am nascut la maternitatea Giulesti , am invatat scoala la Podul Grand , am fost prima data la teatru la teatrul Giulesti, am asistat cu durere in suflet la demolarea podului Grand , am asistat cu mare mindrie la ridicarea noului stadion Giulesti. Dar cu mare durere in suflet va spun ca imi este jena ca sunt Rapidist ca sunt un om care am crescut prin tribunele acestui stadion . Vreau sa va spun ca mergem la meciuri si mai de curind de cind se cinta imnul rapidului in tribune mi se umplu ochii de lacrimi , dar nu pot sa nu urluuuuuuuuuuuuuu cind vad dezastrul asta de echipa care se face ca joaca ceva FOTBAL.
Fratilor ce s-a jucat aseara s-a numit turca in curtea scoli nu FOTBAL . Locul celor 2 echpie de aseara cu durere in suflet o spun este la momentul asta in divizia B chiar si C. Ambele echipe nu mai au nimic cu fotbalul zilelor noastre. Imi este dor de un meci in divizia B cu 20-30 mii de spectatori . Trebuie sa recunoastem suntem pentru o perioada buna echipa de divizia B. Vreau sa va mai spun ceva celor care va contrati pe aici de pomana si celor care traiti din amintiri , Steaua cel putin 5 ani de acum incolo nu are adversar in campionatul nostru .Ride lumea cu gura pina la urechi de OIER darrrrr omul inca mai are suflet omul inca simte ca Steaua face parte din fiinta lui, bravo lui.
Multumim frumos Barcelona, Real , Bayern, Sochtior, etc multumim ca ne mai delectati si pe noi cu ceva lectii de fotbal.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”