Acum am motiv sa vin la targSENZOR PLANET scrie:Felicitari!
Rezultatul castigator: Manchester 1-2 Real Madrid
avem 7 castigatori.
matei1971, walmar, razvi, George_Cosulet, Mexicanu`, sebix, nit_matias
Va asteptam la targ ptr ridicarea premiilor.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Acum am motiv sa vin la targSENZOR PLANET scrie:Felicitari!
Rezultatul castigator: Manchester 1-2 Real Madrid
avem 7 castigatori.
matei1971, walmar, razvi, George_Cosulet, Mexicanu`, sebix, nit_matias
Va asteptam la targ ptr ridicarea premiilor.
jdmishere scrie:a fost blat !!! au cumparat arbitru')
Cartonas acordat corect ! Am vazut aseara reluarile si la cea dinspre poarta spre centrul terenului, se vede cum Nani ridica piciorul si in momentul in care il vede pe spaniol, nu-l retrage, dimpotriva , il intinde si loveste !GClaudiu scrie: Prea de rahat cartonasul rosu (scuzati-mi expresia), n-am vazut pana acum, saracul nici nu l-a vazut pe Arbeloa, dar deh, cum sa ne afirmam si noi?
gor965 scrie:Cartonas acordat corect ! Am vazut aseara reluarile si la cea dinspre poarta spre centrul terenului, se vede cum Nani ridica piciorul si in momentul in care il vede pe spaniol, nu-l retrage, dimpotriva , il intinde si loveste !GClaudiu scrie: Prea de rahat cartonasul rosu (scuzati-mi expresia), n-am vazut pana acum, saracul nici nu l-a vazut pe Arbeloa, dar deh, cum sa ne afirmam si noi?
Si daca l-a vazut tarziu si nu mai ar fi avut timp sa-si retraga piciorul, nu trebuia sa mai il impinga si mai tare ! Se considera ca a lovit intentionat !GClaudiu scrie:
Domnul George, la o asemenea tensiune, nu stiu cati l-ar fii retras. Oricum, l-a vazut tarziu si Arbeloa vulpoi batran a sarit cu burta in gheata lui, stia ca nu o sa aibe nici pe dracu, doar cateva vanatai.
Asta e, Manchester ramane acasa...
Nici Cadu nu l-a vazut, si nici intentie nu a avut...nit_matias scrie:Chiar a fost cartonas rosu, de ce credeti ca se da lovitura indirecta la joc periculos, nu ai ce sa cauti acolo cu piciorul. Nu e problema ca a ridicat piciorul, problema a fost ca nu a avut nici macar o intentie de a proteja cumva adversarul. Dar la Cadu cand I-a spart dintii lu' ala cum a fost?