Ce s-a facut weekend-ul asta ???

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Ce s-a facut weekend-ul asta ???

Mesaj de EX-UL »

Unde am fost , ce am prins , la ce si in ce conjuctura . S-a incalzit apa , maninca , la ce maninca , etc ? Capturi frumoase , capturi ratate , etc !!!!! Voi propune rubrica asta saptaminal de acum de cind sezonul s-a deschis . Capturile frumoase le vom publica ( rog poze - pe mail ! ) , iar pescarii vor putea face un material cu privire la partida de pescuit cu pricina .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Am iesit simbata pe Peris , impreuna cu Adi , pentru citeva pre - mai mult o stergere de praf de echipament . Pe balta - Vladut , Cornel Aqua , Sandu si Bogdan Calina , Hamudi , Bogdan Necula .
Apa avea 9-10 grade . Soare si cald afara . Un pic de vint dupa prinz , batea bine spre noi . Am pescuit cu punga solubila ( pentru ape reci ) - cu pellete si spartura de boilies . Monturi cu fir textil Suffix Heavy Herculine , carlige Fox seria 5 nr. 8 , 1 boilies pe rig ( marime 14 ) . Boilies home made , bird - food , cu CSL , Nutramino , fara ulei , aroma de Green Crab ( SBS ) . Dip - Spray Chocolate Malt de la Hutchinson . Pat de nada foarte mic din 700 grame bile si 3 rachete de pellete . 2 lansete pe patul de nada - 2 izolate . Nici un tzac in 6 ore .
Vladut si Cornel incercau niste bile Pelzer . Nici la ei nimic .
Multa iarba moarta pe fundul apei , scoteai montura plina de matasea broastei . Poate mergea un pop-up mai lung , dar nu aveam la mine .
Oricum , a inceput sezonul si pentru noi !

radu sima

Mesaj de radu sima »

Am incercat noi la pop-up joi si vineri tot acolo ,dar nici un tac........nu a mincat.
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cica a mincat astazi bine ! A luat iarasi Hamudi vreo 4 crapi - pina in 10 kg - dar fiecare peste 5 kg . M-a sunat Albastroiu si mi-a spus . Din cele spuse de Nea Cristi - Hamudi da la Trigga , eu cred ca da cu Trigga Ice , dar nu sunt sigur . Vladut a estimat ca la modul cum apa se incalzeste - astazi incepe sa manince . A avut gura aurita - dar pentru altii !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@ Val,
Saptamina asta a fost excelent. Vineri am iesit la Peris, am inmuiat sculele dupa o iarna lunga, am facut un gratar si am baut un sprit. Trebuia sa se mai intimple si altceva? :lol:
Serios vorbind, e bine ca s-a deschis sezonul si se poate iesi. Sigur vor veni si rezultatele.

ion papazian

Mesaj de ion papazian »

Luni, 28.03.05. Prima iesire din anul acesta. Locatia lacul Siutghiol(Constanta). Conditii: timp ploios, temp. 8-10 grade in aer; aprox. 6 grade in apa. Intre08.30- 14.00 nici o miscare; am incercat cam toate momelile posibile, nici macar la rama nu a miscat nimic. Se pare ca apa este inca destul de rece. Raman optimist pt. data viitoare.
Fire intinse tuturor!

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

23 AUGUST "LA DUMITRESCU " aprox 1 kg obete si babusca la libelule , altceva , cind mai baga caldura .

@papazian , cit mai este taxa la siutghiol ?

iulian

ion papazian

Mesaj de ion papazian »

@iulian: taxa pe Siutghiol este 200k.
Fir intins!

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Reiau postarea (cat mai tehnic) lasandu'ma pe mine deoparte cu mandria sau orgoliul meu just/injust. Scuze ptru tot cu ce am deranjat sau 'am deranjat', ptru a nu fi nevoiti sa posteze prin userul meu pescari pentru care netul nu prezinta tehnic interes dar vor sa fie si sunt aproape de cei care gasesc pe forum o alta modalitate de a fi impreuna.

Sambata 26 Duminica 27 a fost frumos, lume multa , si pe Tancabesti., dar nu s-a prea luat nimic.
Vali Vesa crap 2-3 kg pe Tancabesti 1 ora 9-10 am ... a stat pana seara pe toata ploaia de ieri !!!! (Luni 28 03 2005) .. inca 2-3 trasaturi slabe.... apa rece. ploaie ploaie ploaie.
Luni orele 12-13 s-au populat 5 to pe Tancabesti 2 ( :lol: martor Vio venit o fuga la Vlad ) la sosea Cteno, Novac/ Crap . ...
Joi 24 03 au venit 12 buc crap romanesc 8 buc la 8-12kg si 4 buc la 24 - 25 kg si au fost bagati pe Tancabesti 1.
Rugamintea lui Vlad : pentru toate fotografiile cu capturi (cele fara capturi nu se pune problema) trimise pentru abonamente sa fie de pe Tancabesti.
Am procesat filmul cu Hamude Peris 4 capturi !!! sambata duminica asta 26-27 martie ... am inteles ca a fost cam singurul care a prins 'ceva' :lol:
Tare omu', un pescar si deasemeni un caracter de exceptie ... cat priveste momeala cu care da atat nada cat si ptru montura e cava ce nu am vazut pe nicaieri...
Am filmat noaptea de vineri la el acasa cum prepara totul!!!... parca pregatea naveta Columbia sa plece in spatiu , de la ingrediente (foarte ciudate combinatiile :shock: , pana la forma si ustensilele de preparat folosite) Pacat ca nu are timp si nici interes prea mare pentru net ca ar putea scrie niste articole trasnet. In rest se munceste si 20 ore /zi.
De la pompe pana in capatul Avicolei s-a construit prin mal efectiv cu excavatorul un drum (cu doua benzi zice Vlad :lol: ) si este comandat materialul de pietruit ... este gata si proiectul tehnic cu iluminarea pe toata lungimea malurilor , .. probleme sunt acum cu malul opus cativa pescari nu au fost lasati sambata/duminica sa treaca cu masina , dar au fost duse actele la avocat pentru rezolvarea situatiei.

Caaron

Mesaj de Caaron »

Dar cum era momeala lui Hammudi de nu ai mai vazut pana acum? :D :D
Hammudi...jos palaria!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”