Mulinete Shimano

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Mulinete Shimano

Mesaj de mircead »

:wink:
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

[quote="mircead"]Se pare ca ori nu apreciez eu bine preturile pentru produsele destinate instrainarii ori voi nu aveti nevoie de asa produse

Salut Mircea , problema ta nu e cu produsele ci ca nu trimiti si in provincie asa ca esti cunoscut pe forum [ deoarece ai topicuri care tin 2-3-4 luni fara sa ai nici un raspuns ] ca nu trimiti si oamenii trec peste topicurile tale ca si cum nu ar fi . Produsele sunt bune , pe mine ma interesau mulinetele shimano dar am luat din alta parte din singurul motiv ca se dadeau doar in Bucuresti.Sunt sigur ca daca dadeai si in provincie scapai de ele.Si anul trecut ai avut topicuri de vanzare care au tinut luni in sir din care nu cred ca ai dat mai nimic.La un momendat am avut impresia ca iti place doar sa dai up si nu sa vinzi.Nici cu licitatia nu cred ca faci ceva acum.In iarna daca vindeai normal ca ceilalti scapai de ele.Probabil ai un motiv foarte serios sa vinzi doar in Bucuresti.Stima
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Multumesc de sfaturi.
Sincer nu le vand ca am nevoie de bani sau pentru ca au ceva defecte , eu vand de obicei pentru ca am prea multe si nu apuc sa le folosesc , mi se intampla destul de des sa-mi cumpar noutati ( uzual de la magazine online ) si sa nu-mi placa din diverse motive iar mai apoi le vand noi noute. Nu trimit prin posta ca nu am timp sa ma duc la posta si daca am ceva timp liber prefer sa-l utilizez mai placut decat un drum la posta , apoi mi-am luat deja 2 tepe anii trecuti cand m-am deranjat sa trimit prin curier rapid si cumparatorii s-au razgandit - de atunci nu mai trimit , cine vrea sa le ia vine , le vede si le ia daca le place.
Apoi nu-i bai daca nu le vand repede , mai devreme sau mai tarziu tot le dau , cum am spus nu le vand ca am nevoie de bani asa ca timpul nu este important.
Fire intinse.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:Se pare ca ori nu apreciez eu bine preturile pentru produsele destinate instrainarii ori voi nu aveti nevoie de asa produse , fapt prntru care deschid o mica licitatie valabila pana pe data de 15 martie. Daca preturile ofertate nu vor ajunge la minimum 80 % din cele cerute voi retrage de la vanzare produsele.
A inceput deja sezonul !!!!!!!!!!!!!!!!! Fire intinse !!

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

4 x Shimano Baitrunner Aero 8000 GTE C , corp metalic , 2 tamburi de Al forjati la rece , mulineta se invarteste in gol de 37 de ori , le am de 3 ani si cred ca le-am folosit de max 1o ori , arata si functioneaza impecabil - 1.400 lei
- 4 x Shimano Baitrunner ST 10000 RA - , nu au tambur de rezerva , ABSOLUT NOI NOUTE 900 lei,

Predare personala , preturi fixe , tel. 0722 373 970

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:4 x Shimano Baitrunner Aero 8000 GTE C , corp metalic , 2 tamburi de Al forjati la rece , mulineta se invarteste in gol de 37 de ori , le am de 3 ani si cred ca le-am folosit de max 1o ori , arata si functioneaza impecabil - 1.400 lei
- 4 x Shimano Baitrunner ST 10000 RA - , nu au tambur de rezerva , ABSOLUT NOI NOUTE 900 lei,

Predare personala , preturi fixe , tel. 0722 373 970

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”