Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de zfcristian »

pharaoh scrie:Si ca orice roman care se respecta trebuie sa tin cu steaua, nu? Si sa debordez de "obiectivism". Lasati stereotipurile si nu mai sariti de fund in sus cand nu e cazul. Am zis eu ceva de cum a jucat steaua sau ca rezultatul nu e de exceptie?
ai o imagine ingusta a ideii de roman din pacate pentru tine !!!!

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

ce chestie interesantă! uite cine face audienţă la meciurile Stelei! acri mai sunt strugurii!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pharoahe! Sti tu sa-mi raspunzi la faptul ca exact de ziua mea, cu schimbare de prefix, am primit un astfel de cadou?
Nu sti. Bravo! Stai jos :wink: .
Nu va mai certati frate rezultatul a fost omologat :D . De-acum putem merge si-n sihastrie sa nu ne mai gaseasca nimeni. Am scos pe Olandezi, Am reusit sa batem si pe Chelsea. Asta inseamna istorie. Cu asta contribuim si noi la ea. Atat cat e.
Cu respect,
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Sincer, daca presa nu facea gesturi " toata Romania, moare pt. steaua", "romanilor le bat inima pt. steaua". GRESIT! M-am bucurat ca a batut-o pe Chelsea, dar 1-0 la Bucuresti, inseamna 0-0 sau 0-1 pt Chelsea, adica mai nimic, Gardos daca avea sange rece tragea la ultima faza de acolo, nu se mai intorcea, belea mingea, Tanase, nu stiu ce-i asa mare la jucatorul asta, ca-i rapandula. Romani s-au bucurat, n-au trait pentru steaua aseara si nu poate sa-mi ceara mie nimeni, ca sa fiu roman inainte de dinamovist. Mi-as fii dorit sa cereti asta unui suporter lazial sau roman.

Ma intreb ce simt jucatorii aia cand Gigi zice " Daca Iisus a vrut, am batut-o si pe Chelsea"

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

GClaudiu scrie:
Ma intreb ce simt jucatorii aia cand Gigi zice " Daca Iisus a vrut, am batut-o si pe Chelsea"
Eu ma intreb ce simtiti voi cand vedeti Europa doar la televizor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doare ?!?!?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Doare. Dar asteptam si de la ei mai mult, tot spre binele fotbalului romanesc.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

zfcristian scrie:
GClaudiu scrie:
Eu ma intreb ce simtiti voi cand vedeti Europa doar la televizor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doare ?!?!?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu, nu doare. Din partea mea nu doare, ce doare cel mai mult pentru mine? Ca mereu am avut echipa mai buna ca voi, mereu am avut scouteri mai buni ca voi, dar ma doare ca Porcea & Ghenosu', au facut numai prostii la viata lor:Chiriches, Szkula, Latovlevici, Chipciu, Rusescu, Parvulescu.-> n-au apucat sa-i cumpere!

Cea mai buna afacere in ultimii an, dupa Torje, e Curtean, care-mi incanta ochii.

@ Oricum, ce poti sa mai zici cand Chelsea a venit lesinata de caldura la bucuresti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Glumesc, v-am zis, nu ma supara daca steaua castiga finala, ma supar cand spun ca o intreaga tara se roaga pt. steaua, cu siguranta nu fac cat o tara, dar nu sunt singur. '

Respect si imi cer scuze daca v-am suparat, dar asa-i intre suporteri :lol:

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

GClaudiu scrie:Respect ... dar asa-i intre suporteri :lol:
Corect, asa-i intre suporteri...daca se pastreaza decenta si bunul simt, e de-ajuns :wink:

Dar i-am spart... chiar daca sunteti carcotasi, rezultatul conteaza si e unul magnific.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Cristi Chiritoi scrie:
GClaudiu scrie:Respect ... dar asa-i intre suporteri :lol:
Corect, asa-i intre suporteri...daca se pastreaza decenta si bunul simt, e de-ajuns :wink:

Dar i-am spart... chiar daca sunteti carcotasi, rezultatul conteaza si e unul magnific.
Daca am ridicat stacheta, imi cer scuze, nu-i genul meu. Dar iubesc prea mult Dinamo sa conteze ca rad stelistii de noi, cand de noi si-a batut badea si borcea joc.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

GClaudiu scrie: Ma intreb ce simt jucatorii aia cand Gigi zice " Daca Iisus a vrut, am batut-o si pe Chelsea"
Iti pot spune eu ca un Dinamovist feroce, cunoscut mie, apreciaza la Steaua doar momentele in care Gigi il pomeneste pe Isus in public si stie ce zice. E singurul om caruia nu-i este rusine sa deschida gura si sa-si exprime credinta-n Dumnezeu la modul cel mai sincer. Ca e "putin" in cap?! Ce mai conteaza atata timp cat nu face rau si din contra.
Parca Rusescu spunea ca le iese din cauza ca ei cred unii in altii si alearga unii pentru altii! Deci tot de la credinta s-a ajuns aici.
Asa ca, o vorba de-a noastra zice ...
Doame Ajuta!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”