confectionez tuburi plastic,protectie lansete

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Vasile.P
Puncte: 0

Re: confectionez tuburi plastic,protectie lansete

Mesaj de Vasile.P »

bosneagudanut scrie:confectionez tuburi din plastic(pvc)pentru protectie lansete gen bazooka dar de vreo 6-7 ori mai ieftina decat bazooka...cine vrea. sa ma sune0768568403,diferite diametre, depinde pentru ce lansete vreti...
da-mi si mie un pret pentru 4 lansete 3, 90 cu inel plecare 50. Sa vedem care este pretul de 6-7 ori mai mic. Si daca ai vandut vreuna pana acum arata-ne si noua macar o poza pe mp sau email.
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

bosneagudanut

Mesaj de bosneagudanut »

valabil

darius123

Mesaj de darius123 »

Tu iti bati joc de noi?Iti cerem mai multe persoane preturi, poze, detalii si tu ne iei cu ,,valabil'' ? Tevi simple din pvc stim si noi de unde sa cumparam, vrem sa vedem cu ce ne uimesti.Dar cred ca mai bine te lasi pagubas...

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

Si eu as fi interesat de un tub de transport pentru 6 cobre. Astept o oferta.
Stima!
One name. One blood. One passion. One ambition!

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

darius123 scrie:Tu iti bati joc de noi?Iti cerem mai multe persoane preturi, poze, detalii si tu ne iei cu ,,valabil'' ? Tevi simple din pvc stim si noi de unde sa cumparam, vrem sa vedem cu ce ne uimesti.Dar cred ca mai bine te lasi pagubas...
Stii cum e vorba aceea: lasa-ne... Lasa-ne...... Ne-a dat oferte de ne-a omorat.... N-ai cu cine ...
C&R- PB 24 kg

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

darius123 scrie:Tu iti bati joc de noi?Iti cerem mai multe persoane preturi, poze, detalii si tu ne iei cu ,,valabil'' ? Tevi simple din pvc stim si noi de unde sa cumparam, vrem sa vedem cu ce ne uimesti.Dar cred ca mai bine te lasi pagubas...
Stii cum e vorba aceea: lasa-ne... Lasa-ne...... Ne-a dat oferte de ne-a omorat.... N-ai cu cine ...
C&R- PB 24 kg

bosneagudanut

Mesaj de bosneagudanut »

bai fratilor de mustouri sunteti buni toti...vad ca nu intelegeti un lucru ,eu nu sunt firma sa vin cu catalog de produse,si preturi fixe,da sunt tuburi din plastic care poti sa le iei de la magazin ,sunteti liberi sa le luati dar nu ma luati la misto,o bazooka este vreo 5,6,7 mil banuiesc nu stiu exact,de la mine iei cu un mil,sunteti liberi sa luati de unde vreti dar nu ma luati la misto va rog...

Dan D.

Mesaj de Dan D. »

Nu cred ca este vb de nici un misto,ai perceput tu gresit........chiar nu ai nimic lucrat sa poti sa pui macar o poza,un minim de detalii gen,materiale folosite,protectii interior,......sa vada omu' pe ce da 100 ron?!!......
Nume utilizator schimbat din DENYSA

Cristi Ciocoiu

Mesaj de Cristi Ciocoiu »

bosneagudanut scrie:confectionez tuburi din plastic(pvc)pentru protectie lansete gen bazooka dar de vreo 6-7 ori mai ieftina decat bazooka...cine vrea. sa ma sune0768568403,diferite diametre, depinde pentru ce lansete vreti...
Pentru cei interesati va ofer un tub protectie lansete tip BAZUKA de 6-7 ori mai scumpa decat ofera bosneagudanut - pret 200 lei. Iata si poze.
Diametru tub: 12cm, lungime reglabila: 159-220cm. Incap doua lansete, ideal pentru cei care merg la rauri cu boloneza sau feeder.
Fişiere ataşate
tub lanseta Bazuka 1.jpg
tub lanseta Bazuka 1.jpg (46.22 KiB) Vizualizat de 477 ori
tub lanseta Bazuka 2.jpg
tub lanseta Bazuka 2.jpg (47.58 KiB) Vizualizat de 477 ori

bosneagudanut

Mesaj de bosneagudanut »

valabil

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”