Am fost pe tibrinu balta mica in perioada 8-9 martie.Sunt mai multe schimbari la aceasta balta.A fost adus un inginer piscicol care este acum seful pe balta(nu mai e turcul sef).A fost bagat peste(caras si crap2-4 kg/buc.)Ei spun ca au bagat cam 6 tone.E dar acum urmeaza ce e nou........programul este de la 7 dim.-7 seara...7seara-7dim.Deocamdata(c-am pina la 1 mai)pretul este de 50 lei pentru 12 ore(dupa 1 mai se face 60 lei 12 ore),numarul maxim de bete cu care se poate pescui este de 4,se poate lua acasa 5 kg de crap pentru cei ce platesc 24 ore.Tot de la 1Mai nu se va mai pescui pe parte cu pomi,adica pe cea cu drumul de acces spre cherhana.Tot de atunci pescarii nu vor mai avea voi cu masina pe balta.Masinile se duc la cherhana si de acolo cica te duc ei cu o masina la locul de pescuit si la fel la plecare.C-am asta ar fii deocamdata.De prins eu la acesta partida nu am prins decit caras c-am de 300-400grame............Nu stiu daca mai merita deplasarea pina acolo.........Numai motorina si podul sunt 210 lei.