Lacul Lates - Prima balta C&R din Moldova

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

soare_33
Puncte: 0

Re: Lacul Lates - Prima balta C&R din Moldova

Mesaj de soare_33 »

gabisandu scrie:Lates 2013
bun asa, din ce in ce mai bine! :wink:
LogiCarp Team

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

un update la site cand se face? a trecut 2011 si 2012
"X13"

Costel Jambu

Lates

Mesaj de Costel Jambu »

Salut.
In judetul Neamt exista balta Lates, administrata de clubul Planet Carp, club care in 2010 a fost campion national la pescuit la crap. S-a tinut chiar si o etapa de campionat national , pe aceasta balta.
Conditiile de pescuit pe aceasta balta sunt unele de foarte bun simt, constand intr-o taxa pentru toate buzunarele, pontoane din 50 in 50 de metri. Se practica exclusiv pescuitul c&r. Populatia predominanta a baltii este reprezentata de crapul romanesc, salonta si cteno. Exista exemplare si de +20kg. Se fac an de an populari cu exemplare serioase, marea lor majoritate sarind binisor de 10kg.
Pescuiesc pe aceasta balta de aproximativ 2 ani, timp in care am avut parte de pesti mari, printre care si recordul meu personal de 15,2kg.
Pestele este invatat la boiliesuri, in special cele fishmeal. Crapul reactioneaza(incepe activitatea) din primele zile de dupa dezghet pana toamna tarziu.
Voi reveni si cu poze cu pesti pusi pe saltea, zilele urmatoare. As dori ca acest topic sa fie unul in care se posteaza rezultate de pe aceasta frumoasa balta si unde sa impartim impresii despre partidele noastre facute acolo.
Nu vreau sa se inteleaga ca fac reclama la balta in acest topic, ci doresc sa reprezinte o cale de impartasire a satisfactiilor noastre pescaresti pe acest carpodrom.
Numai bine.
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

Costel Jambu

Re: Lates

Mesaj de Costel Jambu »

Va rog sa stergeti acest topic ca am vazut tarziu ca mai exista unul deschis despre Lates.
Multumesc si iertati-mi neatentia.
Numai bine.

Edit -> Gor965
S-au unit subiectele !

florinbrasov

Re: Lates

Mesaj de florinbrasov »

este o balta superba .am pescuit pe ea de mai multe ori .am prins capturi frumoase acolo .nu inteleg de ce promovarea ei merge greoi
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

Multumesc George.
Nu e vorba ca merge greu promovarea. Sunt multi care merg pe aceasta balta, dar putini posteaza iesiri, amintiri, poze. Si mai e si numarul mai mic al pescarilor c&r in comparatie cu cei ce iau peste acasa. Dar sa speram ca va creste calitatea pescarilor si ca pescarii de c&r vor fi din ce in ce mai multi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”