....escu....mai des decat reclamele la TV!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ....escu....mai des decat reclamele la TV!

Mesaj de popescu59 »

Ati lut-o razna se vede ca sunteti frustati de serviciile pe care le aveti .Sunt un om liber fara ocupatie cu mai toate puse la locul lor , care e problema ca scriu la cite un topic?Am mai spus si o repet stiu ca am multi fani stiu ca sunteti frustrati dar e foarte simplu cind vedeti o postare de-a mea pac nu o cititi si treceti mai departe , dar vad ca va maninca si mai nou cred ca sunteti foarte invidiosi pe timpul meu liber . Asta este cind veti ajunge si voi la virsta mea o sa aveti oarecare timp liber asta numai daca veti sti sa va ordonati viietile daca nu veti fi tot la stapini .Pentru cel care ma trimite la pescuit tin sa te anunt ca vad ca nu stii de pe balta scriu mai mult decit de acasa. Si raspund si celui care imi poarta de grije cu cerutul scuzelor , taticuuuuuuuuuuuu cred ca imi cauti rica te rog mult explica-mi si mie cu cine m-am certat eu pe aici ca nu inteleg ?AAAAAAAAAA ati vrea sa nu mai scriu ??? Asta ati vrea??? Din pacate va voi dezamagi la maxim , voi scrie in toate topicurile la care ma pricep cit de cit nu am altceva mai bun de facut lipsa ocupatiei ma tine treaz pe acest forum, bine ca nu ma comport ca multi de pe acest forum care jignesc si injura permanent , asa ca va dau un sfat somnul de noapte este cel mai odihnitor asa ca la 9,30 stingerea ca miine sunteti iar la birouri si trebuie sa imi faceti fata la replici :lol: :lol:Se vede de la o posta ca aveti mintea odihnita.Am incalcat cumva vreun punct al regulamentului acestui forum, ca poate nu stiu eu ??? La unii va place rau de tot shaormaaaaaaaaaaa.
Va promit ca de miine nu voi rata topic in care sa nu scriu asta numai si numai fiindca imi puneti in gura numai aberatii, si findca tot sunt acuzat ca scriu in toate topicurile exact asa voi face .Multumesc mult pentru maxima audienta pe care o am , dar va rog nu va mai deranjati atita cu mine, ma repet unde vedti postari de la mine pac inchideti ochii si treceti mai departe si ati rezolvat foarte simplu durerile de cap.Si un sfat mai bun decit toate mergeti la pescuit si veti vedea ca nu veti mai avea timp de mine , asta daca nu m-ati copiat deja si nu veti accesa si de la balta forum Crapmania.
Ultima oară modificat Mie Mar 13, 2013 0:11 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

mie imi place bautura :lol: :lol: :lol:
iar la 9.30 siur nu ajung la treaba(birou) :lol: :lol: :lol:
nb
Balta Puiesti

claudiue

Mesaj de claudiue »

Posteaza în continuare la orice topic, şi vei înlătura orice dubiu asupra ta...în caz ca mai are cineva dubii în ceea ce te priveşte.
Te-am scos de două zile de la persoane neagreate şi deja nu mai pot! Treci înapoi acolo şi sa nu îţi mai vad postarile până nu seacă Dunărea!

P.S. rog ceilalţi utilizatori sa nu îl mai citeze când îi răspund . Cei ca mine care au ales sa îi dea hide ii vad elucubratiile în acel post.

Sent using Tapatalk

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

[quote="popescu59"]Ati lut-o razna se vede ca sunteti frustati de serviciile pe care le aveti .
Va promit ca de miine nu voi rata topic in care sa nu scriu asta numai si numai fiindca imi puneti in gura numai aberatii.

Nae, esti un tip matur, nu are rost sa te certi, pentru binele tau da-te putin la fund, asa eviti sa-ti puna in gura toate mizeriile niste tineri care nu stiu ce e ala respect. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Aici are dreptate Nae si, mai mult, eu unul nu inteleg rostul acestui topic. Cine nu suporta postarile si interventiile unuia sau altuia are o solutie foarte simpla (asemanatoare butonului "skip" de pe telecomanda): il trimite la "persoane neagreate" si a rezolvat problema! Sau "sare" pur si simplu peste postarile acestuia. Ce atat vaiet si planset ca "domnule, nu-l mai suport pe X si interventiile lui!". Parca sunteti babe la priveghi ... :lol:

Orice user crapmania are acelasi privilegiu oferit oricarui alt user de pe crapmania de a posta la orice topic de pe crapmania (cata vreme administratorul sau moderatorul topicului respectiv n-au nimic impotriva).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

claudiue scrie:....
Te-am scos de două zile de la persoane neagreate şi deja nu mai pot! Treci înapoi acolo şi sa nu îţi mai vad postarile până nu seacă Dunărea!..............
Lasa ca si tie iti place sa bagi fitile ! Ieri, pe topicul Noutati MV2, nu te-ai putut abtine sa nu-l intepi ! :twisted:
@all
Are Nae pacatele lui, dar nu l-am vazut sa jigneasca primul pe nici unul de pe acest forum ! Cand bate campii, eu ii mut postarile, dar sa fim seriosi, ptr. ca are idei fixe si le sustine cu vehementa (sau la fregventa mai mare), asta nu inseamna ca e dator sa incaseze orice jignire de-a voastra, cu capul plecat ! Nu-i iau apararea lui Nae si nici nu-l incurajez sa posteze orice, oricand, oriunde, dar cred ca are dreptul la opinie si implicit la replica, atunci cand este atacat, criticat, luat peste picior, etc. Daca nu stiati ca sare in sus cand e luat la misto, va garantez ca nu l-ati mai fi bagat in seama !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

claudiue

Mesaj de claudiue »

Incerc si eu sa fiu subtil...nu imi iese mereu :mrgreen:

Dar daca mai multi useri au aceeasi parere despre personaj...ce o insemna?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

claudiue scrie:Incerc si eu sa fiu subtil...nu imi iese mereu :mrgreen:

Dar daca mai multi useri au aceeasi parere despre personaj...ce o insemna?
Reactii emotionale & tentativa de puci.... :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie:dar nu l-am vazut sa jigneasca primul pe nici unul de pe acest forum ! !
Las-o jos ca macane.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:
gor965 scrie:dar nu l-am vazut sa jigneasca primul pe nici unul de pe acest forum ! !
Las-o jos ca macane.
Arata-mi te rog o postare in care el jigneste PRIMUL, asa, degeaba ! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”