Vand 8 senzori baracuda folositi un sezon 200 lei /8 buc sau 25 de lei buc , cine cumpara tot setul se dau cadou si 5 swingere pt ele cu lumina diverse culori ,tel pt detalii 0733103961 , se pot vedea in bucuresti
Salut pretul cerut de dumneavoastra pe senzori este cam exagerat tinand cont cat costa un senzor baracuda in magazin IN PITESTI UN SENZOR BARACUDA =15 LEI
va multumesc pt informatie , aici este un bazar eu asa il vad , cineva cere un pret cumparatorul ofera alt pret daca sunteti de acord e decizia fiecaruia cat da pe el , eu am dat pe 4 buc in cutia lor 150 de lei , inseamana ca m-am pacalit daca nu v-am intrebat pe dvs cat sunt in pitesti , probabil ca in dragon sunt 10 lei dar nu am verificat , nu vreau sa supar pe nimeni dar nu am pus anuntul aici sa facem comparatie cat este in pitesti , buc sau suceava de unde i-am luat eu , mai cititi odata anuntul meu ca poate nu ati vazut ce scrie , merci fara suparare dar eu nu stau sa comentez preturile la nimeni , fiecare cere cat vrea pe lucrul lui si cu asta am terminat cu toti carcotasii