....escu....mai des decat reclamele la TV!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ....escu....mai des decat reclamele la TV!

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:
Albert scrie:
gor965 scrie: Ca sa pun punct interventiilor mele pe acest subiect...toate reactiile lui, v-au avut pe voi ca principala cauza !...inclusiv in topicul in care-si cerea iertare, a fost luat la misto, inainte de a posta vre-o "mitocanie" !
:lol: :lol: ok. Neprihanitul cu dushulet sa-i ramana numele.
Numa' oameni rai pe forum care-l asteptau pe ãsta sa-l ia in balon.
Cand X oameni iti spun....tu ce faci? Batman, batman.
Noi sa fim sanatosi. Ca un sfat..poate-l activati pe carmolistu'.Sa vezi atunci poezie pe forum cu astia doi.Numa lapte si miere :lol:
Toata treaba tine de modul de comunicare. Daca vrei sa te exprimi politicos, poti s-o faci si in cazul unor discutii in contradictoriu ! La noi e mai usor sa-i dai direct cu flit, decat sa stai sa expui puncte de vedere, sa vii cu argumente, sa faci demonstratii, ca sa incerci sa te faci inteles ! Daca unul scrie ca arunca 200m , 9 din 10 il iau la misto direct, inainte de a-l intreba cum reuseste !...ptr. ca in ceeace priveste respectul, bunul simt si modul de comunicare exprimat pe forum, cam la nivelul asta suntem ! Daca vezi ca Nae bate campii, ai de ales intre mai multe variante de raspuns...respectiv, a-l lasa in lumea lui, a-i raporta mesajul, a-i atrage atentia politicos, a-i arata o alta perspectiva, etc....dar dupa cum se pare, majoritatea prefera sa-l ia la misto', tocmai ptr. ca stiu ca e genul care, daca nu-l convingi ca greseste (cu argumente), crede ca are dreptate si nu tace niciodata !
Da` de ce vorbim atata de Nae cand tema e despre ESCU?!
Nae tu poti sa-ti faci un topic al tau. Daca nu poti iti fac io unu` :D .
Urban culture.

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

popescu59 scrie:Ati lut-o razna se vede ca sunteti frustati de serviciile pe care le aveti .Sunt un om liber fara ocupatie cu mai toate puse la locul lor , care e problema ca scriu la cite un topic?Am mai spus si o repet stiu ca am multi fani stiu ca sunteti frustrati dar e foarte simplu cind vedeti o postare de-a mea pac nu o cititi si treceti mai departe , dar vad ca va maninca si mai nou cred ca sunteti foarte invidiosi pe timpul meu liber . Asta este cind veti ajunge si voi la virsta mea o sa aveti oarecare timp liber asta numai daca veti sti sa va ordonati viietile daca nu veti fi tot la stapini .Pentru cel care ma trimite la pescuit tin sa te anunt ca vad ca nu stii de pe balta scriu mai mult decit de acasa. .Si raspund si celui care imi poarta de grije cu cerutul scuzelor , taticuuuuuuuuuuuu cred ca imi cauti rica te rog mult explica-mi si mie cu cine m-am certat eu pe aici ca nu inteleg ?AAAAAAAAAA ati vrea sa nu mai scriu ??? Asta ati vrea??? Din pacate va voi dezamagi la maxim , voi scrie in toate topicurile la care ma pricep cit de cit nu am altceva mai bun de facut lipsa ocupatiei ma tine treaz pe acest forum, bine ca nu ma comport ca multi de pe acest forum care jignesc si injura permanent , asa ca va dau un sfat somnul de noapte este cel mai odihnitor asa ca la 9,30 stingerea ca miine sunteti iar la birouri si trebuie sa imi faceti fata la replici :lol: :lol:Se vede de la o posta ca aveti mintea odihnita.Am incalcat cumva vreun punct al regulamentului acestui forum, ca poate nu stiu eu ??? La unii va place rau de tot shaormaaaaaaaaaaa.
Va promit ca de miine nu voi rata topic in care sa nu scriu asta numai si numai fiindca imi puneti in gura numai aberatii, si findca tot sunt acuzat ca scriu in toate topicurile exact asa voi face .Multumesc mult pentru maxima audienta pe care o am , dar va rog nu va mai deranjati atita cu mine, ma repet unde vedti postari de la mine pac inchideti ochii si treceti mai departe si ati rezolvat foarte simplu durerile de cap.Si un sfat mai bun decit toate mergeti la pescuit si veti vedea ca nu veti mai avea timp de mine , asta daca nu m-ati copiat deja si nu veti accesa si de la balta forum Crapmania.
dl. BOGATAN ESCU ZIS LUPUL ,pe 25 dec 2012 spuneati ca ne iubiti si ca nu mai faceti ,ati uitat asa de repede ! :lol:
eu zic sa incepeti de fiecare data cu acel topic (sa fim mai buni si sa iertam tot ce se poate) si daca nici dupa,nu va linistiti,cred ca veti fi de rasul pescarilor! :lol:

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Daca deschideati topicul asta prin ''decembre'' era mare smecherie ...Aveam cu totii o iarna mult mai frumoasa.. :lol: :lol:
Asta e...de-acuma se topeste gheatza.. :D
Fi-ti baieti de treaba si nu-l mai suparati pe om,ca poate castiga Crapmania anu' asta si sa va vad dupa aia... :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Pentru Albert este o mare dar mare problema ca am eu dus si fac eu dus la balta :P :P Omule sincer ti-o spun mergi la medic fiindca ai facut o pasiune pentru mine , ce este rau in a dori sa fii curat indiferent de situatie ?Doar o minte bolnava poate sa creada ca dorinta de a fi curat in orice imprejurare este ceva negativ.
Moshule o pasiune pentru tine ai tu. Daca ai putea te-ai pupa singur.Eu zic sa perseverezi, sigur o sa reusesti.La cat timp liber ai...
Cat despre dushuletz..e singurul domeniu in care esti tatic.Si nimeni nu contesta asta. Lord of zã dush, ce sa mai...
Ce nu intelegi tu e ca la pescuit, viata, comert, rulote, masini, net si restul domeniilor ce se dezbat aici esti praf.Bolovan.Pulbere de bolovan.
Tu continua sa te dushezi si sa te pupi. Esti complicat si asta te preocupa.Intelegem, dushuletz, intelegem....

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mirel Petcu

dl. BOGATAN ESCU ZIS LUPUL ,pe 25 dec 2012 spuneati ca ne iubiti si ca nu mai faceti ,ati uitat asa de repede !
eu zic sa incepeti de fiecare data cu acel topic (sa fim mai buni si sa iertam tot ce se poate)

Mai Mirel scrie cumva in acel topic ca incepind cu 2013 eu nu voi mai scrie nimic pe crap mania sau cum ?
Ai scos din acel topic ce ai vrea tu si cum ai vrea tu , dar uiti ca pentru mine tu esti nimeni si nimic si nu vad de ce as face eu cea ce doresti tu .
Acolo scrie ca nu ma voi mai certa sau jigni cu absolut nimeni nici decum ca nu voi mai scrie pe forum, din cele extrase de tine asta se intelege ca eu mi-am luat angajamentul indiferent de cit de mult ma jigniti voi si ma injurati eu sa tac si sa imi dau pantaloni jos sa ma bateti cu nuielusa la fund . :mrgreen: :mrgreen:
Acum vin cu intrebarea principala fiindca sincer nu vad ce am deranjat ca am scris la citeva topicuri simple unde nu se tin discursuri de filozofie sau ceva de genul asta , nu am scris decit in citeva topicuri de interes pescaresc fiindca stiu ca acest site si forum este deschis pentru PESCUIT . S-au fiindca citeva personae nu agreaza persoana mea nu trebuie sa mai scriu nimic pe nici un topic ?Te rog mult arata si mie topicurile din 2013 unde bat cimpii si unde nu scriu frumos fara sa jignesc sau chestii de genul asta .Omule tind sa cred ca si tu ai facut o pasiune pentru mine daca o tii landra cu niste texte din care extragi numai ce ai vrea tu si iti convin tie .Asa ca ma repet din nou si va rog frumos bagati la cap NU AM NEVOIE DE PURTATORI DE CUVINT SI MAI ALES DE PURTATORI DE GRJI. Multumesc din suflet celor care isi poarta de grijea lor si famiiliile lor , si celor care insista sa imi tina lectii sau predici de morala si etica (si nu detin onorabila virsta de peste 55 de ani )fiindca domne nu le place lor de figura mea , le spun doar atit , SUNTETI BOLNAVI SI MERGETI LA MEDIC fiindca pasiunea facuta pentru un barbat nu este ceva normal.Traim intr-o tara LIBERA si orice cetatean are dreptul la opinie si la cuvint , asa ca bagati pumnul pe git sotiilor voastre copiilor vostri si lasati si pe altii sa traiasca in acesta tara LIBERA .
Daca si dupa acest text in care va rog frumos sa va vedti de voi si ce va inconjoara continuati sa mai atacati persoanele care chipurile nu va plac voua ca scriu pe acest forum ,inseamna ca sunteti DE 1.000.000 DE ORI MAI DUSI decit cei pe care ii tot blamati .

Uitati si exemplu concret in continuare.

PS-
Albert -

Ce nu intelegi tu e ca la pescuit, viata, comert, rulote, masini, net si restul domeniilor ce se dezbat aici esti praf.Bolovan

Mai omule tu nu vezi ca arati in continuare cit de bolnav esti ???Corect eu sunt praf asa cum sustii tu te-am contrazis cumva ?,darrrrrrrrrr te intreb ce cauti tu un intelectual de clasa sa ti conversatii cu un tip care este PRAF ??? Arati in continuare ca ai facut cu adevarat o pasiune pentru mine dar te rog frumos LASAMAAAAAAAAAAA NU TE VREAU .

mirel petcu

Mesaj de mirel petcu »

@ escu
nu te obliga nimeni
sa faci sau sa nu faci ceva,
dar crezi ca sti ce faci !
si catre tine fara sa vrei
antipatie atragi .PUNCT ! :D

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

tin sa ii multumesc userului claudiue, pentru ca a impartasit setarea cu user neagreabil, sunt foarte fericit ca nu mai vad posturile lui popescu, este perfect.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

nit_matias scrie:tin sa ii multumesc userului claudiue, pentru ca a impartasit setarea cu user neagreabil, sunt foarte fericit ca nu mai vad posturile lui popescu, este perfect.

SUBSCRIU! Numai ca mai are o sansa cand il citeaza cate un binevoitor!

980.000 euro castigati la loto!!!!! ha ha ha
La banii astia imi faceam crap...escu59.ro! si o mie de id-uri ca sa am cu cine sa vorbesc.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Nae esti de belea :lol:
Blestemati sa fiti astia care l-ati casapit pe Ceausescu
Dau un 3in 1 celui ce il mazileste pe satana de la stana

Imagine
SpritZCarp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”