Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Sunt prea scumpe ... ptr. Dunare !zfcristian scrie:Sa inteleg ca nimeni nu foloseste aceste mulinete?!?!?
Ai dreptate in privinta pretului dar nu le iau sa le schimb zilnic.gor965 scrie: Sunt prea scumpe ... ptr. Dunare !![]()
Cred ca cea mai populara Okuma de la Dunare e LongBow !
Dintre modelele noi de la Okuma, Axeon V2 80 are cel mai bun raport de recuperare ptr. pescuitul in forta, respectiv 3.8/1 !
Nu trebuie sa te scuzi deloc. Spune-mi si mie ce anume te-a nemultumit la ea ? Stiu pescari care le folosesc de 5 ani fara sa le fi desfacut vre-odata ! Mie imi par simple si robuste ! Departe de a fi mulinete silentioase, la ce pret aveau acum 5 ani in urma, nu aveau rival !DAN BERHECI scrie:GOR965 ma scuzi ca ma bag dar Longbow-urile sint cam slabe chiar daca mulinetele Okuma imi plac.Am cumparat si eu una dar imi vine sa o dau degeaba
Stiu si eu ca e diferenta intre cum merge frana la PL fata de LB . Incearca sa cureti si apoi sa ungi cu ulei discurile de frana din tambur (inclusiv saibele de pasla dintre ele) .DAN BERHECI scrie:Nu imi place cum lucreaza frina.Am cumparat una acum 2 sau 3 ani am miscat eu de tambur in magazin dar cind am montat-o pe lansete si am pus-o la treaba nu m-a multumit deloc frina la primul drill.Parca merge in hopuri. Mai am un model Powerline mai veche cu 4 ani si nu se compara.La pesti mari este foarte important cum lucreaza mulineta.