Vecine , vrei autonomie? Îți dau autonomie. Ce faci cu ea

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vecine , vrei autonomie? Îți dau autonomie. Ce faci cu e

Mesaj de Albert »

cornel.s scrie: Spune te rog lu` Nea ******* asta ca-i prea poet pentru unii dintre noi care mai vin de la Treznea sau Ip.
Orice nea nenorocit de aici de la Bucuresti care permite mizeria ce se intampla cu mizeriile din "secuime". Se caca pe ei europeneste umilind istoria si igorand nenorocirile facute de vecini cu cateva zeci de ani in urma...Inca mai sunt martori..si la Treznea si la Ip.Pe aia sa-i intrebi cum e cu autonomia nu pe nea de la Bucuresti.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:
cornel.s scrie: Spune te rog lu` Nea ******* asta ca-i prea poet pentru unii dintre noi care mai vin de la Treznea sau Ip.
Orice nea nenorocit de aici de la Bucuresti care permite mizeria ce se intampla cu mizeriile din "secuime". Se caca pe ei europeneste umilind istoria si igorand nenorocirile facute de vecini cu cateva zeci de ani in urma...Inca mai sunt martori..si la Treznea si la Ip.Pe aia sa-i intrebi cum e cu autonomia nu pe nea de la Bucuresti.
Nu-mi trebuie Albert sa intreb pe nimeni. L-am dus si pe fimiu la Treznea unde am rude sa vada si s-auda ca sa nu se uite in vreo carte mica scrisa cu cuvinte mari. Sa se transmita prin viu grai cum au impuscat fetita de 7 luni in cap si apoi au hacuit-o cu baioneta sau cum au eviscerat o gravida ce cerea moasa sa o ajute sa nasca. Inclusiv copilul ce statea sa iasa. Nu mai vorbesc de celelalte atrocitati.
De-asta pentru mine o unguroaica tine cacatu-n ea noua luni de zile si nimic mai mult.
Aviz amatorilor de mitinguri.
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stiu si eu intamplarile astea, plus multe altele. De aia turbez cand vad ce mizerii sunt permise de mizerabilii alesi de popor sa conduca tara asta.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:Stiu si eu intamplarile astea, plus multe altele. De aia turbez cand vad ce mizerii sunt permise de mizerabilii alesi de popor sa conduca tara asta.
Ponta are dreptate cu diplomatia ca altfel ne-am infige unii in altii si am strica totul intr-o clipa, dar sa nu creada mojicii ca prostimea va inghiti la nesfarsit.
Mi-amintesc de statuia lui Veseleny din centru cat de bine arata cu oua-n cap si vopsita-n galben :mrgreen: .
Abia astept si randul generalilor de la Arad.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

S-au gandit sa-l puna pa Veseleny asta in fata la Silvania, pe unul din drumurile care urca-n Meses, unde credeti? La Popasul Romanilor. Vis a vis de aceasta poiana exista un drum vechi, tot pe Meses ( drumul romanilor ) pe care romanii au inceput sa coboare catre sud si est.
Ia ghiciti cati secui sunt in Salaj? Cati pretind si acolo autonomie, pe pamantul sacru al Daciei Vechi pe care ei l-au intinat cu sange de copil nenascut?!
Offfff Doamneee!
Urban culture.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Cornele, astampara-te la un loc ca o sa-ti crape vre-o vena... :lol:
Acum la modul cel mai serios,si eu sunt ultranationalist,dar tot mi-am luat nevasta din Harghita,romanca ce-i drept (am aflat mai tarziu ca are vreo 25% sange secuiesc,dar a compensat cu 25% sange de sas) si pot sa-ti spun ca la nivel social lucrurile stau foarte bine,peste 50% din familii sunt mixte,nu exista contre intre vecini...mai apar replici antisemite pe ici pe colo dar foarte diluate,deci per global lucrurile nu sunt asa grave cum le fac sa para magarii astia extremisti.
Un singur aspect am observat la secui,sunt ca tiganii,daca e unul la belea sar toti pentru el chiar daca are dreptate chiar daca nu are...la romani este invers,daca il vad la pamant pe un roman de-al lor il calca pe cap sa nu cumva sa se mai ridice :oops:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Pt infocatul Cornel S. :mrgreen:

Anunt la matrimoniale: nimfomana mica, bruneta, de etnie maghiara, caut tanar roman, dornic de razbunarea neamului.
When nothing is sure, everything is possible.

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

cea mai buna scrie:Pt infocatul Cornel S. :mrgreen:

Anunt la matrimoniale: nimfomana mica, bruneta, de etnie maghiara, caut tanar roman, dornic de razbunarea neamului.

LIKE!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

cea mai buna scrie:Pt infocatul Cornel S. :mrgreen:

Super :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu va mai aruncati asa ca sint insurat :lol:, nu sunt extremist sau ultranationalist ci doar patriot si nici chef de razbunare n-am. Just in case :wink: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”