o parere despre hakuyo,va rog

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: o parere despre hakuyo,va rog

Mesaj de ionut72 »

e posibil ca acei multi pescari ghinionisti, de fapt sa fie acel gen de pescari care, intr-un drill, in sarcina, sa mulineze, in ciuda greutatii pe care o intampina...
Daca ar fi procedat asa ar fi stricat si mama "big baitrunner-ului"! Ceea ce nu s-a intamplat! Mai mult, cel caruia i s-au defectat cele 2 mulinete Hakuyo in aceeasi zi, avea si folosea, concomitent, si 2 okuma longbow care erau mai vechi cu cca 2 ani. Si care, la acelasi stil de pescuit, mergeau impecabil. Deci nu!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut_udrea
Puncte: 0

Mesaj de ionut_udrea »

in fine.....asa o fi....ideea este ca.....trebuie acordat credit fiecarei mulinete.....nu poti sa-i pui direct eticheta de "rasnita"...
O seara buna!
CARPE DIEM!!!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

.nu poti sa-i pui direct eticheta de "rasnita"...
Ete fleosc! :) Ba pot foarte bine (pe baza feedback-ului altor pescari) si sunt cateva zeci, daca nu sute, de exemple care merita din plin apelativul. Cel mai bun exemplu e Baracuda: dintr-un catalog intreg extrem de bine populat daca sunt 5-6 care sa nu merite calificativul :)

Toate cele bune si fire intinse si tie!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
.nu poti sa-i pui direct eticheta de "rasnita"...
Ete fleosc! :) Ba pot foarte bine (pe baza feedback-ului altor pescari) si sunt cateva zeci, daca nu sute, de exemple care merita din plin apelativul. Cel mai bun exemplu e Baracuda: dintr-un catalog intreg extrem de bine populat daca sunt 5-6 care sa nu merite calificativul :)

Toate cele bune si fire intinse si tie!
Ionut tu compari produse de 100 lei cu cele de 200, 300 , 400 lei. Nu este corect . Eu cred ca poti spune altfel : "care este cea mai buna mulineta la 100 lei , care este cea mai buna la 200 lei , .... ? "
In plus , dupa aprecierile mele , 70% din pescarii de la noi sunt posesori de "rasnite" . Pe langa moralitatea situatiei , crezi ca daca nu isi permit mai mult trebuie sa se lase de pescuit ?
Asa cum tu ai cunostinte care strica "rasnite" la minut asa am si eu amici care cu "rasnite" dau clasa in pescuit la foarte multi posesori de mulinete scumpe ( si nici nu le strica ) .

P.S. Ce masina ai ? ( poate am noroc si discutam pe un exemplu mai clar :D )

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pe langa moralitatea situatiei , crezi ca daca nu isi permit mai mult trebuie sa se lase de pescuit ?
Nicidecum! Din contra! Doar ca, repet (parere strict personala), decat sa dai 110 lei pe o "rasnita", poti foarte bine sa faci un efort si sa dai 160-170 pe una net superioara. Sa fim bineintelesi, omul a cerut o parere despre o mulineta pe care eu am vazut-o defectandu-se de mai multe ori. In acelasi timp, eu insumi, am detinut, printre altele, si okuma cassien. N-am facut decat sa-mi spun parerea (absolut subiectiva). Nu pretind nici o secunda ca as detine adevarul absolut.

taloi ionut

Mesaj de taloi ionut »

Va multumesc pentru pareri!Imi este clar ca aceasta mulineta este ok pt pretul la care este vanduta.Eu am cateva lucrusoare de la hakuyo si sunt foarte multumit.Multumesc inca odata!!!
MG Special Carp

rdr

Mesaj de rdr »

[quote="Dan Mitranescu"]

In plus , dupa aprecierile mele , 70% din pescarii de la noi sunt posesori de "rasnite" . Pe langa moralitatea situatiei , crezi ca daca nu isi permit mai mult trebuie sa se lase de pescuit ?
Asa cum tu ai cunostinte care strica "rasnite" la minut asa am si eu amici care cu "rasnite" dau clasa in pescuit la foarte multi posesori de mulinete scumpe ( si nici nu le strica ) .

Aici va dau dreptate. Am Okuma dar nu ma indur sa le bag la Dunare in nisipul ala si am cumparat "dragoane", Cteno scosi (numai in ziua respectiva 6buc) cu ansamblu lanseta +mulineta=120ron, trag de ele de doi ani si merg in contiuare, mai tine si de tehnica :wink: cu o zi inainte am scapat 3buc din cauza "tehnicii", am pus boabele pe firul de par dupa o juma" de palinca la bord :lol: :lol: si cand incepeam sa ii aduc la mal scapau pe traseu :oops: :oops: seara am baut doua cafele cu sare :? :D si toata noaptea am echilibrat monturile ca la carte, a doua zi tot ce a dat am pus pe mal
http://www.facebook.com/photo.php?v=454 ... =3&theater
Colegul are BBLC si a scos doar una buc
http://www.facebook.com/photo.php?v=454 ... =3&theater
Eu am o vorba, PESTELE NU SE UITA LA "SCULA", mai mult conteaza firul de pe ele, montura, prezentarea........ :wink:
Ultima oară modificat Lun Mar 18, 2013 10:12 de către rdr, modificat 1 dată în total.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:
costa 220lei
Costa 220 lei pentru cine nu stie sau e prea lenes/comod sa caute! :D

In rest, ma rog, fiecare cu parerea lui, in opinia mea SPRO sunt net superioare okumelor, care okume sunt, clar, peste Hakuyo (asa cum am spus exceptie facand doar TD6000).

Altfel, e posibil ca toate exemplele de pescari carora li s-au stricat mulinetele hakuyo sub ochii mei pe balta sa fi fost ghinionisti. Da' eu nu m-as baza pe asta...
Stii cum vad eu treaba asta cu "SPRO sunt net superioare okumelor" ? Daca erau asa "tari", isi faceau modele proprii. Si aici fac referire la cea mai populara mulineta a lor SPRO LCS (pe care o face si cormoran, attack, siweida, DAM, Wychwood, ETC daca mai caut sigur mai gasesc). Cam asa e treaba cu spro.
Tot referitor la okuma, fac pariu cu tine, ca okuma axeon (I sau II) bate orice model de la spro, la orice categorie vrei tu.

Asa. Asta ca sa pun si eu paie pe foc :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Tot referitor la okuma, fac pariu cu tine, ca okuma axeon (I sau II) bate orice model de la spro, la orice categorie vrei tu.

Acuma, eu pariuri de genul asta (mulineta X e "mai tare" decat Y) nu fac, pur si simplu! In plus, in afara de faptul un spro (oricare ar fi ele, freeliner, incognito, supercaster) functioneaza infinit mai usor si fin decat axeon-ul, are jocuri net mai mici decat axeon-ul si aseaza firul incomparabil mai bine decta axeon-ul, tot ce se poate ca axeon-ul "sa bata" SPRO-ul! :lol: :lol:

Eu unul ma opresc aici, initiatorul topicului a cerut o parere si, dupa cum singur a declarat, s-a lamurit. Personal ii urez succes si, daca opteaza pentru achizitionarea mulinetelor Hakuyo xd6000, n-ar fi rau sa ne tina la curent daca va fi sau nu multumit, daca va avea sau nu probleme etc.

mrs

Mesaj de mrs »

ionut72 scrie:

Acuma, eu pariuri de genul asta (mulineta X e "mai tare" decat Y) nu fac, pur si simplu! In plus, in afara de faptul un spro (oricare ar fi ele, freeliner, incognito, supercaster) functioneaza infinit mai usor si fin decat axeon-ul, are jocuri net mai mici decat axeon-ul si aseaza firul incomparabil mai bine decta axeon-ul, tot ce se poate ca axeon-ul "sa bata" SPRO-ul! :lol: :lol:

Eu unul ma opresc aici, initiatorul topicului a cerut o parere si, dupa cum singur a declarat, s-a lamurit. Personal ii urez succes si, daca opteaza pentru achizitionarea mulinetelor Hakuyo xd6000, n-ar fi rau sa ne tina la curent daca va fi sau nu multumit, daca va avea sau nu probleme etc.
Parerea mea este ca la "capitolul" rezistentei in timp nu bate okuma.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”