DumiD scrie:Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita. De la Ultima recomand doar Power Carp si Power Steel,sunt excelente amandoua,daca plantezi ia Power Steel daca arunci din mana Power Carp.
Eu am renuntat la firele fluo,mi se par de rahat toate.Momentan pescuiesc cu Krystonite si cu Korda Subline,amandoua foarte bune,Korda e mai matasos si arunci ceva mai bine cu el insa si Krystonul mi se pare senzational mai ales ca a si costat cu vre-o 30 de lei mai putin rola si pare mult mai rezistent la tavaleala.
LIKE

Ps.: am folosit si Power Steel(singura problema: nu a fost metrajul inscris pe eticheta, la ambele role cumparate) , si Distance, si Krystonite.