recomandare?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: recomandare?

Mesaj de popescu59 »

DumiD-
Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita

Foarte adevarat trebuie evitat, nu da cu plus decit la culoare .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Florin Pata scrie:Nr. 1 Shimano Technium Invisitec
2) Shimano Technium
3) Fluo - Sufix Ultra Knot
Confirm :)

dnt

Mesaj de dnt »

popescu59 scrie:DumiD-
Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita

Foarte adevarat trebuie evitat, nu da cu plus decit la culoare .
fara sa contest experientele colegilor, eu am folosit tot sezonul 2012, cu o medie de 2 iesiri/saptamana(partide 12-24h) ultima distance 0,28 in toate conditiile mai putin agatatura;firul s-a comportat ireprosabil. pentru plantat folosesc power steel 0.35.
cpk carp team

gushteru78

Mesaj de gushteru78 »

va multumesc m-am hotarit si mi-am comandat shimano technicum invisitec! de 0,30mm

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

DumiD scrie:Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita. De la Ultima recomand doar Power Carp si Power Steel,sunt excelente amandoua,daca plantezi ia Power Steel daca arunci din mana Power Carp.
Eu am renuntat la firele fluo,mi se par de rahat toate.Momentan pescuiesc cu Krystonite si cu Korda Subline,amandoua foarte bune,Korda e mai matasos si arunci ceva mai bine cu el insa si Krystonul mi se pare senzational mai ales ca a si costat cu vre-o 30 de lei mai putin rola si pare mult mai rezistent la tavaleala.
LIKE :D
Ps.: am folosit si Power Steel(singura problema: nu a fost metrajul inscris pe eticheta, la ambele role cumparate) , si Distance, si Krystonite.
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

gushteru78 scrie:va multumesc m-am hotarit si mi-am comandat shimano technicum invisitec! de 0,30mm
Ai facut o alegere buna!

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

ce parere aveti despre sufix xcelon?
Nume utilizator schimbat din ICSXX

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

O parere buna, pescuiesc de 4 ani cu acest model de fir si sunt f. multumit. :wink:
Fir intins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”