Vand lansete SONIK SK 3, 13 ft, 3,5 lb

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

acidutzu
Puncte: 0

Re: Vand lansete SONIK SK 3, 13 ft, 3,5 lb

Mesaj de acidutzu »

anon scrie:Sunt interesat de oferta,dar caracteristicile lansetelor se vad doar pe "ambalaj". Ai putea te rog sa faci niste fotografii la o claritate mai mare ?

Edit: Am mai fost tepuit odata in legatura cu calitatea si vechimea lansetelor.

Salut,
Din cate vad esti din Campina, eu din Ploiesti. Cel mai corect pentru amandoi este sa vii sa le vezi si sa arunci cu ele. Asigur eu mulinetele, fir, plumb si locatia pentru mini sedinta de casting.
Numai bine!
"Invingatorii nu pierd niciodata"

Marinel

Mesaj de Marinel »

Sal, ma intrsz anul fabricatiei lansetelor & nr. real al partidelor de pescuit la care au fst supuse, pntr ca pari de mana a doa. :?
Decat mult si fara rost, mai bine putin si porst.esti

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Marinel scrie:Sal, ma intrsz anul fabricatiei lansetelor & nr. real al partidelor de pescuit la care au fst supuse, pntr ca pari de mana a doa. :?
Salut prietene pescar,
Nu stiu cum ti-ai dat tu seama ca lansetele ''pari'' de mana a ''doa''. Pentru a te multumi iti raspund la intrebari: una este din 2011 si cealalta din 2012. Sunt folosite la cateva partide de pescuit de 12 ore in 2012 si la cateva sedinte de casting. Daca ai citit postarile mele observai ca sunt pescar incepator si lansetele nu au cum sa fie ''obosite''. Din acest motiv m-am oferit, in postarea anterioara, ca se pot vedea, pipai si arunca cu ele. Pozele au fost facute cu telefonul. Intre timp am trecut pe SK4. Multumit de raspuns?
PS: atentie la scris, un pescar adevarat tine cont si de acest detaliu, dar avand in vedere ca este prima ta postare si, probabil esti foarte tanar, te inteleg.
Numai bine!

Marinel

Mesaj de Marinel »

Poate scrisul meu lasa de dorit, dar si lansetele tale pot fi "obosite" dinainte sa le achizitionezi tu de nustiu unde... Si in plus eu nu pot veni de la Craiova sa ti-o pipai ...
Edit: Pune in puii mei niste poze mai clare ... zici ca ai pozat cu fixu.

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Marinel scrie:Poate scrisul meu lasa de dorit, dar si lansetele tale pot fi "obosite" dinainte sa le achizitionezi tu de nustiu unde... Si in plus eu nu pot veni de la Craiova sa ti-o pipai ...
Edit: Pune in puii mei niste poze mai clare ... zici ca ai pozat cu fixu.
Salut,
Nu este nevoie sa ''mi-o pipai'' deoarece cred ca diferenta de varsta dintre noi este foarte mare ( cred ca as putea sa-ti fiu tata ).
Deoarece te-ai suparat, te rog sa consideri acest subiect inchis.
Nu tin neaparat sa vand lansetele, dar daca acest lucru s-ar intampla, vor pleca cu siguranta la cineva care iubeste pescuitul si sculele de pescuit.
Au fost multe cazuri in care una era in poza si alta in realitate.
Numai bine si fire intinse!

Marinel

Mesaj de Marinel »

Acest subiect nu va fi inchis pana nu va stabili un admin asta. Cum poti sa afirmi ca nu tii neaparat sa vinzi lansetele cand din posturile tale anterioare reiese ca esti cam disperat...

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Marinel scrie:Acest subiect nu va fi inchis pana nu va stabili un admin asta. Cum poti sa afirmi ca nu tii neaparat sa vinzi lansetele cand din posturile tale anterioare reiese ca esti cam disperat...

Subiectul este inchis decat pentru tine!
Ca sa-ti fac pe plac: sunt ''disperat'' sa vand lansetele deoarece am prea multe, unele mai performante si e pacat ca altcineva sa nu se bucure de ele.
Sa fii sanatos!

Marinel

Mesaj de Marinel »

Nu te da asa sensibil, acidutzule.Iti ofer 400 lei pe lansete la pachet.Daca esti de acord da-mi un like.Fara alte comentarii...

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Marinel scrie:Nu te da asa sensibil, acidutzule.Iti ofer 400 lei pe lansete la pachet.Daca esti de acord da-mi un like.Fara alte comentarii...
Salut,
Nu sunt deloc sensibil. Sunt un om corect si atat. Daca esti hotarat lasa-mi nr. tau de telefon pe mp sa te pot suna pentru a stabili detaliile.
Multumesc

anon

Mesaj de anon »

Deoarece consider ca adevarul e undeva la mijloc, prefer sa-mi achizitionez ustensilele de pescuit din magazine specializate. Multumesc
"Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau."

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”