Initiere longcast......bile

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornelserbu

In alt topic ai scris : ".....si lui Ceausescu ii placeau lingaii si uite ca nu i-a ajutat Dumnezeu... ! "

Concluzie : Ce-ti mai place si tie ............ :wink: (..sa le iei apararea !) :wink:

PS In 2006 mai ti minte cine a castigat concursul de aruncat cu boilies in cerc ?

Sluga ta.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@Ovidiu Tutomir

forta mea maxima e una...forta ta maxima chiar daca e alta va fi la fel de constanta ca si a mea...asa ca merge treaba...totul e sa faci progrese la "cobra"...si crede-ma ca la fel ca la lansare si la cobra este vorba de tehnica...si o sa-ti dau un exemplu.
A fost un tenisman Michael Chang care era mic si nu avea cine stie ce fizic dar totusi avea un servici puternic.
Ti-am zis asta pentru ca miscarea la cobra este aproape aceeasi ca la servici-ul din tenis...cel putin eu asa o fac cind trebuie sa arunc cu cobra departe...

miscarea de arcuire a spatelui, flexarea mainii inainte de a ajunge deasupra capului, priza la maner exact ca pe racheta, pozitia piciarelor, (intotdeauna cu piciorul de sprijin in fata, <la dreptaci piciorul de sprijin e intotdeauna piciorul stang si la stangaci invers>).
Referitor la asta nu vreau sa ma dau mare dar jur ca am vazut pescari care ba stau cu picioarele pe aceeasi linie ba stau cu picioarele intr-o pozitie nefireasca si dupa fiecare aruncare au tendinta sa cada in cap.
Toti cei care au cunostinte de motrica sau care au facut orice sport activ, pot confirma ce am scris.
Si dintr-o pozitie buna a corpului, care permite exploatarea la maxim a calitatilor fizice (indiferent de stadiul lor), progresele sint garantate. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

gabi scrie: ma refeream la treaba cu atasat bilele cu firul solubil la plumb si aruncat cu ele... :D :D :D , daca merge o patentez.
nu merge, gabi, iti ia enorm din aruncare.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Gabi Tomulescu

@mirceaef

o s-o incerc...
retine un aspect...montura nu exista iar eu vreau sa folosesc numai 2maxim 3 bile care sa fie prinse de linia principala si de plumb cu firul solubil..deci plumbul o sa zboare inainte tragand restul dupa el.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

hai ca am inebunit facem inventii acu'
ce face iarna din om...defapt nu din om, din pescarul de crap. :D :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

daca folosesti un plumb extra long cast, mai lunguietz, si doar doua bile la baza, cum o zbura montura, asa cu plumbu' inainte tragand bilele dupa el ... io zic ca o sa arate cel putin interesant :D
sa-i faci poza sa o dai la revista :lol:
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Gabi Tomulescu

o sa arate ca .... foarte misto
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:@mirceaef

o s-o incerc...
retine un aspect...montura nu exista iar eu vreau sa folosesc numai 2maxim 3 bile care sa fie prinse de linia principala si de plumb cu firul solubil..deci plumbul o sa zboare inainte tragand restul dupa el.
@Gabi

OARE CE SE INTAMPLA DACA LE DAI CATEVA PUNCTE DE ''SUDURA ''SAU MACAR LIPITE CU NISTE ADEZIV PENTRU GRESIE SI FAIANTA [MUREXIM] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Da , murexin pot ca-i dau eu !

Ce a spus Gabi, merge si chiar foarte bine , fiind-ca a vazut la mine , ca sa fiu un pic poet. Dar Ovidiu sa stii ca nu inaltimea conteaza ci tehnica care trebui sa ti-o inbunatatesti. Eu la 1,68 m inaltime si 70 kg dau la fel de bine ca si Gabi, dar ca sa ajungi la aceste performante trebui sa rupi niste lansete de firma, Gabi stie ! el a rupt vreo 4 , eu doar 1. D-abea atunci poti spune ca arunci la capacitatea ta maxima. Chiar si cu cobra daca ai plecarea foarte rapida din umar si stii cand sa opresti mana bila se v-a duce peste 120 m, bine-nteles bila sa fie rotunda si bine uscata . Dar atentie la tendoane ca eu m-i le-am rupt la mana dreapta de 3 ori de la cobra si acum nadesc cu stanga.
Valentin Dumitru

Gabi Tomulescu

@ vali

nu am vazut la tine mi-ai povestit tu cum arata...
eu nu am facut niciodata asa...
dar sincer nu acum mi-am dat seama ca tu legi montura de linia principala ca sa dai mai departe...eu vorbeam de nadirea in felul asta...eliminind montura ai numai plumbul si bilele de pe firul solubil...tu patentezi aruncatul cu montura legata cu fir solubil... iar eu nadirea de care am spus... sper sa functioneze.
Vali despre tendoane pot sa-ti spun ca poti sa elimini miscarea aia de oprire brusca si nu afecteaza cu nimic aruncarea...pot sa demonstrez practic...
pe frigu' asta ar merge niste meditatii de aruncat cu "cobra" :D :D :D :D
am rupt 4 lansete si un spod...am facut paguba mare...imi cer scuze da Vladut m-a invatat sa ma enervez :D

Nea Victore nu e rea ideea...poate se apuca careva sa incerce.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”