sonar pentru barcuta de plantat

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
stoica stefan

sonar pentru barcuta de plantat

Mesaj de stoica stefan »

Daca a-ti dispune de 800 euro si a-ti avea nevoie de un sonar de barcuta, ce model v-ati alege si de ce. Un prieten vrea sa-si cumpere asa ceva si este un pic in necunostinta de cauza. daca folositi ceva modele si doriti sa impartasiti ceva info v-as fi recunoscator.

Multam fain!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: sonar pentru barcuta de plantat

Mesaj de popescu59 »

Cu banii astia isi ia sonar si Gps sunt multe firme care se ocupa de asa ceva si il pot sfatui cel mai bine . Eu detin sonar pe barcuta dar recomand si un Gps care face toti banii, conteaza enorm sa duci montura in acelasi loc de unde ai scos captura.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

hummerbird rf 15 modificat cred ca este cel mai bun sau ceva mai ieftin condor 260 oricum daca vrei sa ei si gps pune deoparte inca vreo 600 euro minim.

zaky

Mesaj de zaky »

humingbird rf 15 modificat de cine trebuie face toti banii. am avut 2 astfel de sonare montate pe 2 barcute si am fost multumit de ele,atentie mare nu da bani pe chinezari sunt foarte proaste cit despre GPS bani aruncati de pomana ai marja de eroare de pina la 15 m costa prea mult un gps care sa aiba marja de eroare mica

stoica stefan

Mesaj de stoica stefan »

pai si de unde pot achizitiona un rf 15(si modificarea il face sa functioneze pana la ce distanta?) si cine modifica :D ?
il facem pe om fericit daca isi gaseste ce are nevoie..
multam fain de sugestii..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”