Din motive personale !

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
vio

Din motive personale !

Mesaj de vio »

Incepand de astazi am hotarat sa nu mai postez pe forum !
Voi discuta cu prietenii pe MP.
Motivele sant personale , si nu vor fi comentate !

Va multumesc ,

SILENZIO STAMPA
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

:?: :?: :?: . Daca sunt motive personale nu intereseaza pe nimeni decizia ta , daca afirmi ca sunt personale , dar ele sunt de alt gen ( legat de Forum ) - nu le inteleg . Nu ai mai fost implicat intr-un topic de vreo 2 saptamani . Cine te-a deranjat ?

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Si eu am luat aceeasi decizie din cauza unor mesaje scrise care mi-au fost sterse cu toate ca nu exista nici un motiv pt. acest lucru(nu erau injuraturi,nu erau off-topic etc.)Nu am vrut sa anunt acest lucru dar daca tot a inceput Vio m-am gandit sa imi spun si eu necazul.Numai bine.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Auzi draga Bogdanele , ti-am explicat 1 ora , dupa fotbal , de ce am sters acel mesaj . In viziunea mea nu mai avea inteles , in contextul in care stersesem inainte niste atacuri ale unui necuvincios .
Daca tu atit ai inteles - asta este .
Eu ti-am spus si aseara , faptul ca esti prieten cu o seama de pescari foarte buni , nu iti poate scuza tupeul si lipsa de respect fata de unii cu ceva ani buni peste virsta ta . Fii mai modest si mai fara fitze ! Iti sta mai bine . Cit despre pierderea de informatie viabila , tehnica , de care vom suferi pe Forum , urmare tacerii tale , ne asumam acest risc.

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Administrator scrie:Auzi draga Bogdanele , ti-am explicat 1 ora , dupa fotbal , de ce am sters acel mesaj . In viziunea mea nu mai avea inteles , in contextul in care stersesem inainte niste atacuri ale unui necuvincios .
Daca tu atit ai inteles - asta este .
Eu ti-am spus si aseara , faptul ca esti prieten cu o seama de pescari foarte buni , nu iti poate scuza tupeul si lipsa de respect fata de unii cu ceva ani buni peste virsta ta . Fii mai modest si mai fara fitze ! Iti sta mai bine . Cit despre pierderea de informatie viabila , tehnica , de care vom suferi pe Forum , urmare tacerii tale , ne asumam acest risc.
Tupeu si lipsa de respect fata de cine???Nu inteleg???Am zis ceva la adreasa cuiva de pe acest forum???Am jignit pe cineva???Chiar nu inteleg.Fa-ma sa inteleg.Fitze nu am,se vede ca nu ma cunosti asa ca nu comentez acest aspect.Cat despre pierderea de tehnica si informatie ce sa zic........nu toti suntem pescari de competitie,cunoscuti de toata lumea chiar daca unii nu au nici un fel de valoare dar asta este si eu imi asum acest risc.

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

De ce nu faceti echipa baieti :D :D :D

Caaron

Mesaj de Caaron »

:D

vio

Silenzio stampa la finita !

Mesaj de vio »

Am revenit !
Dl. Administrator , in noua formula de echipa va rugam respectos sa introduceti din nou sondajul : " Pe cine pariati ca se califica la mondiale Belgia 2005 " cu toate echipele anuntate !
Sa stim si noi cum stam , daca avem vreo sansa , sa ne mobilizam , sa mai cerem niste sfaturi ca nu toti ne-am nascut destepti....
Va multumim anticipat !

Cu stima ,
Vio
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”