Incepand de astazi am hotarat sa nu mai postez pe forum !
Voi discuta cu prietenii pe MP.
Motivele sant personale , si nu vor fi comentate !
Va multumesc ,
SILENZIO STAMPA

Moderator: gor965
Tupeu si lipsa de respect fata de cine???Nu inteleg???Am zis ceva la adreasa cuiva de pe acest forum???Am jignit pe cineva???Chiar nu inteleg.Fa-ma sa inteleg.Fitze nu am,se vede ca nu ma cunosti asa ca nu comentez acest aspect.Cat despre pierderea de tehnica si informatie ce sa zic........nu toti suntem pescari de competitie,cunoscuti de toata lumea chiar daca unii nu au nici un fel de valoare dar asta este si eu imi asum acest risc.Administrator scrie:Auzi draga Bogdanele , ti-am explicat 1 ora , dupa fotbal , de ce am sters acel mesaj . In viziunea mea nu mai avea inteles , in contextul in care stersesem inainte niste atacuri ale unui necuvincios .
Daca tu atit ai inteles - asta este .
Eu ti-am spus si aseara , faptul ca esti prieten cu o seama de pescari foarte buni , nu iti poate scuza tupeul si lipsa de respect fata de unii cu ceva ani buni peste virsta ta . Fii mai modest si mai fara fitze ! Iti sta mai bine . Cit despre pierderea de informatie viabila , tehnica , de care vom suferi pe Forum , urmare tacerii tale , ne asumam acest risc.