Avand in vedere ca maine s-ar putea sa-mi iau un set de 5 lansete noi, vand lansetele pe care le-am adunat in casa:
* 1 bucata Shimano Alivio de 3.60, 3.5LBS, din 3 bucati in husa originala, ca noua impecabila - pret 150 ron;
* 1 bucata Shimano Alivio de 3.60, 3.5LBS, din 3 bucati in husa originala, are o fisura la primul tronson, cel cu varful, se poate schimba tronsonul, repara(in jur de 40 ron mi s-a cerut pt reparatie) - pret 80 ron;
Pret pentru ambele la pachet 200 ron
* 1 bucata JRC Defender de 3.90, 3.5 LBS, din 2 bucati, husa originala, ca noua, mai are si tipla pe cotor - pret 140 ron;
* 1 bucata JRC Defender de 3.90, 3.5 LBS, din 2 bucati, husa originala, folosita 1 sezon, are unele semne de utilizare - pret 100 ron;
Pret pentru ambele la pachet 220 ron
* 1 bucata BFF TRex de 3.90, 4 LBS, din 2 bucati, stare excelenta - pret 120 ron;
In situatia in care reusesc sa-mi cumpar maine ce vreau, intra la vanzare si
* 1 bucata Hakuyo MTX de 3.60, 3.5 LBS, din 2 bucati, stare impecabila (e modelul matrix sau mtx 12 cu mandrina de metal, inel de 50) - pret 120 ron . Daca nu imi iau lansetele dorite mtx-ul se pastreaza si ma chinui sa fac set de mtx 12 de 3.60
Produsele se livreaza numai in Bucuresti, zona Titan, nu trimit prin curier, va rog sa nu insistati, eventual cautati pe cineva care sa vina sa le cumpere pentru dumneavoastra din Bucuresti, asa pot fi vazute si verificate in amanunt.
Poze voi posta maine seara cand voi sti daca vand si mtx-ul sau il pastrez.
Eventual se schimba celelalte lansete cu modelul mtx matrix, 12 de 3.60, 3.5 lbs din bucati numai in stare impecabila +, - diferenta, dar asta voi sti maine
0734219427
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Ofera este in continuare valabila fara mtx care nu se mai da, nu am reusit sa imi iau setul din cauza unei oferte gresite de la ARROW care-si bate joc de clienti
Povestea daca vreti sa va distrati este aici http://www.crapmania.ro/forum/liber-la- ... 22447.html
Lansetele se schimba doar cu mtx 12 sau matrix de 3.60, 3.5lbs, inel de 50...sau cu bani
Poze cu defender maine
Fişiere ataşate
CAM00218v.jpg (230.82 KiB) Vizualizat de 585 ori
CAM00215vv.jpg (161.77 KiB) Vizualizat de 585 ori
CAM00123.jpg (107.13 KiB) Vizualizat de 585 ori
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Bai baiatule, lanseta se va da fix la 110 ron, cum i-am propus si lui cornel caruia ii oferisem 100 pe varianta de 3.60. Platesti tu drumul meu pana in colentina si inapoi .crezi ca nu face 10 ron? Sau probabil trebuia sa cer 200 cum ai procedat tu cu black widow luate cu 100 si date cu 200
pokemonu scrie:Bai baiatule, lanseta se va da fix la 110 ron, cum i-am propus si lui cornel caruia ii oferisem 100 pe varianta de 3.60. Platesti tu drumul meu pana in colentina si inapoi .crezi ca nu face 10 ron? Sau probabil trebuia sa cer 200 cum ai procedat tu cu black widow luate cu 100 si date cu 200
Deci fa-ma sa inteleg?! Tu-mi oferi mie o lanseta pe care o cumperi cu cel mult 100 de lei, la 110 si-mi oferi 100 de lei pe o lanseta care in magazin costa aprox 250, pentru care eu vreau 150 si fara sa-ti cer parerea, doar asa in virtutea principiului ca pe bazar esti obligat sa negociezi ca sa vinzi ceva?
Ia-ntreaba tu baietii de la care am tot cumparat eu lucruri de aici de pe bazar sau de pe altele de cate ori le-am negociat eu preturile cand am cumparat de la ei. Si zic eu ca am tot cumparat pe langa faptul ca am mai si vandut.
Cum se cheama asta?!!!
Nu prea inteleg ce vrei sa spui
Aceeasi lanseta, a mea de 3.90, ca vrei pret de magazin, vreo 270, a ta de 3.60. Am luat-o cu 100, si cer 110.......Se cheama bisnita drumul meu de la universitate -colentina-titan pe 10 ron? Transportul mi-l platesti tu? Daca eram cu masina ceream 130 si era deja bisnita la nivel global....daca nu vroiam set de lansete identice, cum vroiam sa iau set de la arrow, nu o dadeam nici pe 150, stai linistit
Sti cum se numesc oamenii care trec repede de la o stare la alta? Dar cei care nu reusesc sa identifice realitatea "de facto"? Iti vezi numai propriile interese? De ce nu ceri ca-i mai nobil comparativ cu gainaria pe care o faci, adaugand la un lucru la a carui uzura ai contribuit, o valoare mai mare decat a avut la achizitie si pe de alta parte acuzi alt user de bijnita?
Sti cum se numesc oamenii cu mai multe personalitati?! Cei care se dedubleaza?!