M-am saturat de chinezariile digitale care dau chix cand ti-e lumea mai draga si de cele mecanice care arata 2 valori diferite la 2 cantariri. Vreau ceva mai bun..implicit o investitie mai mare.
Nu m-am hotarat daca va fi mecanic sau digital...
Korda dial scales ( editie reuben heaton) 54 kg mecanic - 350 lei
Chub digital scales 30 kg - 350 lei
Fox Stalker digital scales 25 kg - 360 lei
Reuben Heaton digital dual 7000 30 kg - 300 lei
Voi ce parere aveti ? Banuiesc ca orice pescar are in trusa lui un cantar...Din cele 4 care ar fi numarul 1 ?
nu am niciunul din ele, dar din ce am vazut pe la concursuri (la TV), Reuben Heaton mecanic au cei mai multi si apoi Fox.........
daca ar fi sa dau 100euro pe un cantar as alege Reuben Heaton.
Interesant arsinel insa vreau ceva in care sa am incredere...la un cantar mecanic si 50 grade sa fie si tot merge. Am avut 2 digitale si la peste 30 de grade au cedat. Touchscreenu chiar nu ma atrage... Nu ma mai zgarcesc pentru 100 de lei ca m-am saturat sa tot cumpar cantare .
Cred ca o sa il iau pe cel de la korda desi m-ar tenta mai repede unul digital.
Eu am de la Greys si sunt multumit de el. Mi se pare chiar ok doar ca e scumpel.Eu am dat 100 euro pe el din Germania insa sunt convins ca sunt si pe la noi.
Are afisaj iluminat si merge pana la 60 kg. http://www.ebay.co.uk/itm/1-x-PAIR-GREY ... 0957237309
Cam mult ...depaseste 500 lei...oricum si 350 e mult. Am 3 cantare acasa. 2 digitale unu de 25 de lei unu de 50 ..asta vara le tineam in cutie termo altfel erau pa..si celalalt mecanic in jur de 80 lei se stabilizeaza foarte greu ( e bun dar nu pentru peste ).
Odoctee si eu tot nash am cautat dar nu am gasit pe nicaieri la noi. Nu mai exista nici pe siteul oficial. L-am gasit in afara la 50 de lire dar nu trimit in Romania.
As alege korda din 2 motive ..1 ) Producator Reuben H. si greutate maxima 54 kg. Pe de alta parte cele digitale sunt mai bune pe timp de noapte si cantaresc mai exact.