M-am hotarat ! Am sa comand cantarul de la korda ! Am o mare dilema..nu stiu ce sa aleg de 27 kg sau de 54kg. Cel de 27 cantareste in diviziuni de 100 gr iar cel de 54 in 200 gr.
Voi ce ati alege ?
chiar ai nevoie de cantar de 53 kg )
eu am un cantar mecanic din ala de pe tarabele de la obor pe care am dat 25 lei.. nu am semnalat absolut nici o problema cu el de 3-4 ani de cand il am...
andrei0001 scrie:M-am hotarat ! Am sa comand cantarul de la korda ! Am o mare dilema..nu stiu ce sa aleg de 27 kg sau de 54kg. Cel de 27 cantareste in diviziuni de 100 gr iar cel de 54 in 200 gr.
Voi ce ati alege ?
Cand (unde) folosesti varianta + 27kg.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Am auzit ca ar avea ceva probleme, cantarele Fox, cele de la Reuben-Heaton ce au in plus? Si cam ce probleme ar putea sa aiba(cele de la Fox)? La temperaturi peste 35°?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
Cand vorbim de tavaleala, conditii de lucru extreme cu el, nu exista cantar mai bun ca Fox digital. Au mai fost niste cazuri (extrem de izolate) cand o mai luau pe aratura dar in principiu e cel mai bun cantar cu care am lucrat!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
In afara de carcasa de protectie(caracteristica produselor Fox, care acopera/protejeaza doar pe o parte, pe fata, nu exista si o husa textila de protectie, asa cum au statiile Fox RX3 sau lanterna Fox Hallo Elite? In legatura cu carligul, cam ce carlige(am vazut ca mai are nevoie de un carlig, care trebuie scos dupa ce a fost folosit cantarul, ca sa aiba loc in carcasa de protectie) sunt disponibile si recomandate, ca nu am apucat sa ma interesez si de asta!? Cantarul Fox model vechi nu are, modelul nou, pentru 60 kg are carlig.
Multumesc.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!